Jador si Carmen de la Salciuna mai apopiati ca niciodata.

In ultimul timp foarte multe cupluri mondene isi spun adio, dar la fel de multe incep sa se formeze. Fanii cantaretei, Carmen de la Salciua sunt in extaz dupa ultima postare a artistei. Jador si Carmen au anuntat o noua colaborare muzicala, iar fanii spera ca cei doi incep si o idila romantica.

Chiar daca Carmen a precizat ca ei urmeaza sa lanseze o melodie impreuna, fanii nu au putut sa nu speculeze. Urmaritorii artistei i-au scris ca se potrivesc foarte bine si ar forma un cuplu de succes, mai ales pe plan profesional. Piesa care in curand va aparea se numeste ”Nu am somn de patru zile”. Iar fanii au apreciat fotografia cu Jador cu peste 29.000 de like-uri.

„Va cam potriviti / Ar fi dragut sa formati un cuplu, ati fi bomba si profesional si personal vorbind / Daca va vede Culita, ce credeti ca spune? / Frumosi amandoi, succes in tot ceea ce faceti” sunt doar cateva dintre comentariile pe care le-a primit Carmen de la Salciua, in dreptul fotografiei cu Jador.

Cei doi au mai avut hit-uri impreuna si s-au bucurat de un mare succes. Acum lucreaza la melodie, dar e aproape gat, au mai ramas doar cateva detalii de corectat. Cei doi se pregatesc pentru o noua lansare. Carmen a publicat cateva secvente din piesa, iar fanii deja o adora.

loading...
De cand a devenit cunoscuta, Carmen nu a stat departe de cabinetele medicale. Odata cu faima, vedeta a simtit nevoia sa lucreze la aspect si sa se transforme intr-o diva. De curand, artista a mai bifat o interventie estetica si a facut publica prima imagine cu noua infatisare.

Pe contul sau de Instagram, Carmen de la Salciua a postat o fotografie cu noua interventie estetica, mai exact o conturare faciala care i-a pus in evidenta mai mult trasaturile. Cantareata a fost extrem de incantata de rezultat si chiar sustine ca a plecat zambind din clinica.

Carmen de la Salciua a ajuns cunoscuta datorita colaborarilor muzicale cu fostul ei iubit, Culita Sterp. Cand formau un cuplu, erau extrem de urmariti si in plus au vedeta a inceput o noua cariera alaturi de sotul ei. Faptul ca erau un cuplu nu doar pe scena, dar si in realitate, le aducea o mare popularitate.

sursa: redactia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro