Langa cine a fost surprins George de la „Puterea Dragostei” la intoarcerea in tara

George de la „Puterea Dragostei” s-a intors in tara. Baiatul a iesit in Centrul Vechi al Capitalei si a petrecut alaturi de Akebono si Mona, dar si alti prieteni comuni. Pe instagram, insa, George a postat o fotografie cu o focoasa bruneta.

George de la „Puterea Dragostei” a fost vazut alaturi de o bruneta. Se pare ca tanara este cumnata lui: „La multi ani pentru cea mai frumoasa si iubita cumnatica si sora ? Si in acest an tin sa iti multumesc pentru aparitia ta atat in viata fratelui meu cat si in familia noastra . In sfarsit anul acesta ai fost declarata oficial doamna Ilinca ?Imi pare rau ca nu sunt langa voi in aceasta zi minunata dar stii ca sunt cu sufletul ? Te iubesc si iti doresc multa , multa sanatate ca iubita esti deja ? La MUlti Ani ??” a mentionat tanarul, in dreptul fotografiei cu bruneta.

De asemenea, George a transmis ca nu mai suporta sa fie asociat cu Mona de la „Puterea Dragostei”. „Dragilor, sa stiti ca am vazut si eu interviul lui Mona la Wowbiz, chiar acum! In urma rezumatului pe care mi l-am facut si din care am extras ce era mai important, doresc ca toate fan page-urile si ea si cu mine, sa nu mai ma eticheteze deloc, sa nu mai imi trimiteti poze in privat cu ea si cu ce face si mai mult de atat sa nu mai existe pe buzele voastre in momentul cand intru sa fac live.

Va multumesc si va imbratisez cu drag!” a zis George de la „Puterea Dragostei”.

loading...
George de la „Puterea Dragostei” a format un cuplu cu Mona. Cei doi s-au despartit de curand in cadrul emisiunii de la Kanal D. De cand s-a intors in Romania, se zvoneste ca Mona Stoian ar forma un cuplu cu Akebono. Imaginile cu cei doi din club si din masina au facut furori pe internet.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro