Livian de la Puterea Dragostei nu se mai ascunde!

Fiul lui Nelson Mondialu nu s-a mai ascuns si a postat primul vlog impreuna cu partenera lui actuala.

Desi Livian nu a dat prea multe detalii despre tanara cu care se intalneste la momentul actual, se pare ca lucrurile sunt destul de serioase intre cei doi indragostiti. Castigatorul de la Puterea Dragostei s-a filmat alaturi de noua iubita in ultimul vlog postat pe canalul sau de Youtube.

Daca in ultima perioada se tot specula faptul ca Livian si-a facut o noua iubita, astazi, fostul iubit al Biancai Comanici a aratat primele imagini cu domnisoara care i-a furat inima. In ultimul vlog postat pe canalul de Youtube al lui Livian, acesta s-a filmat alaturi de noua partenera de viata. Chiar daca situatia de la momentul actual este destul de tensionata, castigatorul de la Puterea Dragostei a mers sa manance impreuna cu iubita lui clatite!

Castigatorul de la Puterea Dragostei a postat un mesaj dur pentru acei urmaritori de pe site-urile de socializare care tot arunca cu vorbe urate asupra lui.

loading...
„Si asa cum ma faceti voi cum am fost actor… Inseamna ca am fost cel mai smecher actor, prefacut ca am jucat milioane de oameni. Cel mai mare pervers si cel mai smecher prefacut.. Am fost capabil sa duc 7 luni de zile, am tinut capul plecat, am muscat limba, m-am dus pe drum, cu toate ca primeam dezamagiri din stanga si din dreapta, mi-am continuat drumul. Dar cum mi l-am continuat?! Fara sa deranjez pe nimeni, fara sa fac o imagine proasta asupra nimanui, fara sa nimica.. V-am ridicat fata pe care o sustineti, i-am ridicat pe toti care erau pe langa mine…”, a declarat Livian intr-un InstaStory.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro