Madalina de la Puterea Dragostei, la spital!

Madalina de la Puterea Dragostei a ajuns la spital dupa un joc periculos in competitia iubirii din Turcia.

Concurentii din cada Puterea Dragostei mai fac diverse joculete pentru a se destinde atat pe ei cat si pe cei de acasa. Insa unele dintre ele sunt foarte periculoase si tot ei sunt cei care au de indurat. A fost si cazul lui Marius din sezonul doi al competitiei care si-a spart dintii dupa ce s-a pus pe o berna sa alunece pe parchetul plin de detergent de vase. In acest sezon, Madalina este cea care a patit-o, insa nu din vina ei, ci din vina lui Alexandru.

Madalina de la Puterea Dragostei a ajuns la spital in urma unui joc periculos din casa baietilor. Se pare ca Madalina s-a dus in casa baietilor, unde a inceput un joc foarte periculos.

Mai multi baieti i-au pus Madalinei diverse chestii in cap, insa Alexandru a fost picatura care a umplut paharul. El a luat din greseala o sticla de clor si i-a dat Madalinei in fata. Concurenta a inhalat mirosul de clor si i s-a facut rau, ajungand de urgenta la spital.

loading...
„S-a dus in casa baietilor. Baietii au vrut sa se joace cu ea. Ake si Paul i-au pus salata de vinete in cap, au luat si o alta solutie care de fapt era clor. Nu intelegeau probabil ce scrie pe ea. O fi gasit-o prin bucatarie sau pe undeva pe la baie si au dat cu clorul ala pe ea. A ajuns la spital, a vomat, nu mai vedea. O fi crezut ca e alta solutie. Madalina a ajuns la spital”, au spus vloggeritele Rea si Tina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro