MARIA ANDRIA A DAT CARTILE PE FATA!

Bomba in showbiz! Maria Andria a dezvaluit totul. Vedeta a anuntat ca are o relatie de mai bine de trei ani si chiar se pregateste sa devina mamica.

Toata lumea stia ca Maria Andria este o femeie libera, pentru care multi barbati stau la coada. Ei bine se pare ca nu este chiar asa. Blondina are, in secret, o relatie de peste trei ani de zile si este cate se poate de fericita.

Ea a tinut ascunsa relatia de ochii curiosilor si nici chiar apropiatii ei nu stiau. Se pare ca Maria s-a temut de deochi asa ca a preferat sa isi traiasca iubirea departe de gura lumii.

„Ne-am cunoscut acum 3 ani, dar n-am zis nimic ca sa nu ma deoache cineva. Nici prietenele mele nu stiau. Doar familia mea si familia lui”, a marturisit Maria Andria, in cadrul unei emisiuni TV.

loading...
Si daca nu era de ajuns, pe langa relatia secreta, Maria a mai lansat inca o bomba. Tanara se pregateste sa devina mamica. Isi doreste sa aiba o fetita pe care sa o alinte, sa o rasfete si sa o transforme intr-o adevarata printesa.

„El nu are o problema ca apar la TV, dar a zis ca nu o sa mai pot face asta cand voi avea un bebe. Acum asteptam raspunsul, dar 90% o sa avem un bebe. Eu vreau o fetita, sa o fac printesa”, a mai spus blondina.

Desi abia asteapta sa devina mamica, Maria nu se grabeste sa ajunga in fata altarului. Vedeta a marturisit ca isi doreste sa faca acest pas abia la 55 de ani.

„Nu ma casatoresc ca multi se despart dupa acest pas. Vreau sa ma marit dupa multi ani de relatie, pe la vreo 55 de ani”, a concluzionat Maria Andria.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro