Mona de la Puterea Dragostei, primele declaratii despre despatirea de George.

Mona de la Puterea Dragostei a decis sa ofere primele declaratii despre despartire de George, despartire pentru care a fost dur criticata.

Un nou conflict s-a iscat in casa Puterea Dragostei, dupa ce Mona a fost eliminata. Tanara a decis sa puna punct relatiei cu George, motiv pentru care a fost dur criticata de catre fanii tanarului, chiar daca acesta isi facea de cap alaturi de o alta femeie, potrivit spuselor Monei.

Primul cuplu din cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” a fost reprezentat de Mona si George care s-au despartit mult mai repede decat s-ar fi asteptat atat colegii lor de platou, cat si internautii sau fanii emisiunii. Tanara a parasit platourile de filmare, iar George inca se afla la Istanbul, de unde a facut numeroase afirmatii despre relatia lui cu frumoasa fosta concurenta, afirmatii pe care telespectatorii le-au crezut.

Mona, fosta concurenta la Puterea Dragostei a aruncat bomba si a dezvaluit ca desi ea si George si-au inceput relatia in cea de-a doua editie a emisiunii Puterea Dragostei, s-au despartit extrem de repede, inca de la primele certuri, chiar daca toata lumea ar fi crezut ca tinerii vor forma un cuplu si dupa terminarea emisiunii.

loading...
Mai mult, inainte ca Mona sa paraseasca emisiunea, cei doi indragostiti s-au certat extrem de tare, iar George a declarat in fata tuturor ca el si fosta sa iubita nu se vor mai impaca vreodata, pentru ca niciunul dintre ei nu isi doreste. In cadrul unui live, tanara mamica a marturisit adevarul si a explicat in detaliu adevaratele motive pentru care ea si concurentul de la Puterea Dragostei au decis sa se separe.

Potrivit spuselor Monei de la Puterea Dragostei, cei doi s-au blocat pe retelele de socializare, iar sansele unei impacari sunt minime, mai ales ca tanarul si-a manifestat interesul fata de alte doua concurente din casa iubirii, fiind vorba despre Mariana si Madalina. De altfel, George s-a afisat alaturi de o femeie misterioasa la doar cateva zile dupa despartirea de Mona, fapt ce a deranjat-o extrem de mult.

„Sunt lucruri nerezolvate la mijloc. Noi nu putem sa comunicam, de aceea eu spun ceva, el altceva. De exemplu, el aseara a facut un live in care a intrat o domnisoara cu el. Ce ar fi trebuit sa fac in momentul ala, sa-l blochez? Nu, eu am intrat pe grupul de sustinere si am intrebat cine este domnisoara, nu m-am dus ca sa-l blochez.

Ceea ce insa a facut el astazi, dupa ce avazut mesajele. Da, m-a blocat! Fara sa poarte o discutie cu mine. Este vulcanic, el ia deciziile singur. El a zis ca eu nu mai vreau sa fiu cu el, eu va spun invers, el nu vrea sa mai fie cu mine. Noi tot timpul asa am fost, fiecare spune alt lucru, pentru ca noi nu comunicam. Nu putem sa luptam pentru iubirea noastra daca nu suntem in aceeasi barca…”, a dezvaluit Mona.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro