Monica Rosu este insarcinata

Fosta gimnasta Monica Rosu este insarcinata in cinci luni! Iata ce a povestit viitoarea mamica despre sarcina.

Monica Rosu este insarcinata si a ales sa faca marele anunt in cadrul unei emisiuni de televiziune! Monica se afla acum in cel de-al doilea trimestru, in luna a cincea. Fosta gimnasta a povestit cum a decurs sarcina, pe timpul pandemiei.

”Sunt in cinci luni. Am facut live-ul in perioada pandemiei, nu ne stresam, ne doream dorim, s-a intamplat pe nepusa masa. Nu am ascuns burta, nu m-a vazut nimeni, dar… Nu stim ce avem, este o surpriza, nu vreau sa-mi arate. M-am purtat normal, nu am ascuns, am tinut sa treaca 3 luni, asa mi-a recomandat doctorul”, a declarat Monica Rosu.

In continuare, fosta gimnasta a povestit si ce a facut-o sa nu isi mai ascunda sarcina, abia dupa trei luni.

”Era pandemie, oricum.Dupa trei luni am spus ca e cazul sa stau linistita. Sa nu-mi spuna lumea pe strada ca m-am ingrasat. Adica nu am ascuns dupa trei luni, cand am fost sigura”

loading...
Monica Rosu si sotul ei, Vlad, si-au dorit un copil inca de anul trecut. A venit abia acum insa: ”A venit in starea de alerta. Ma intorceam de la mare si am avut niste senzatii ciudate. M-am dus la farmacie, sa iau test. Vlad m-a vazut cu testul. L-am facut, am vazut ca au aparut cele doua liniute. Am ramas singura in baie si nu spuneam nimic. M-am dus cu testul in living, unde ma astepta. E adevarat? Se pare ca da. Asta a fost!”, a povestit Monica Rosu, despre cum i-a impartasit vestea sotului ei.

Viitoarea mamica a pregatit deja numele David in cazul in care va fi baietel. La un posibil nume de fetita nu s-a gandit inca.

”Nu am luat in calcul varianta! (…) O sa nasc asa cum imi va recomanda medicul. Nu exclud nici varianta de a naste natural, dar nici varianta de a naste prin cezariana. Probabil ca vom vedea cum va decurge sarcina. Mai asteptam. Momentan nu sunt 100% hotarata. As inclina catre cezariana, dar daca totul este bine, luam in calcul si varianta de a naste natural”, a explicat fosta gimnasta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro