O fosta concurenta de la Puterea Dragostei a facut anuntul

In aceasta dimineata, o fosta concurenta de la Puterea Dragostei a tinut sa le transmita un mesaj clar tuturor celor ce o urmaresc in mediul online. Ce i-a rugat?

Putine dintre cuplurile formate la Puterea Dragostei au reusit sa treaca testul timpului, sa depaseasca obstacolele aparute si sa ramana impreuna. Multi dintre cei care s-au cunoscut in emisiune au decis sa isi spuna adio dupa revenirea in tara, descoperind ca nu se potrivesc atat de bine.

Despartirea de persoana iubita este un moment dificil pentru oricine si care poate lasa urme adanci in suflet. La prima ora a diminetii, Mona, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, a tinut sa le transmita un mesaj clar tuturor celor care o urmaresc pe instagram.

Mona si George au format un cuplu in emisiune si au o multime de sustinatori, iar multi dintre ei inca spera ca ei sa se impace, cu toate ca Mona a fost eliminata din competitie. Avand in vedere ca nu mai face parte din emisiune si nu mai are o relatie cu George, fosta concurenta de la Puterea Dragostei si-a rugat prietenii virtuali sa nu o mai eticheteze in fotografii sau clipuri video alaturi de George. Mona nu s-a ferit sa spuna ca toate aceste detalii ii fac rau si ca sufera atunci cand vede imaginile cu fostul ei iubit, motiv pentru care isi doreste sa evite aceste situatii.

loading...
„Buna, dragilor. Am si eu o mica rugaminte la voi. Va rog din suflet sa nu imi mai dati tag in fotografiile si clipurile cu George. Noi nu mai suntem impreuna si ma doare sa il vad peste tot.”, a spus Mona.

Mona a parasit emisiunea Puterea Dragostei pentru a se intoarce acasa si a fi alaturi de baietelul ei la inceput de an scolar. Eliminarea ei din competitie a picat ca un trasnet pentru ceilalti concurenti, avand in vedere ca nimeni nu se astepta ca ea sa plece acasa.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro