O fosta concurenta de la Puterea Dragostei este in doliu.

Una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei a anuntat ca a pierdut pe cineva drag!

Mari, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, a facut un anunt plin de durere, noaptea trecuta. Marinela a explicat ca are un deces in familie si din acest motiv nu prea va sta pe retelele de socializare. Potrivit spuselor acesteia, ea si Robert au foarte multa treaba, fiind plecati din oras.

„Initial nu am vrut sa intru pe story pentru ca dupa cum ati vazut si voi avem un deces in familie si a trebuit sa ne ocupam de toate lucrurile. Insa, abia acum am ajuns acasa si maine dimineata o sa trebuiasca sa plecam iarasi la tara”, a spus Marinela de la Puterea Dragostei.

Mari ii este alaturi lui Robert, din orice punct de vedere. Fosta concurenta a tinut sa le multumeasca sustinatorilor, dar si sa-i anunte despre tragedia care s-a intamplat. Totodata, Mari tine sa precizeze ca doliul se tine in suflet.

loading...
„Va multumesc foarte mult pentru incurajari si trebuie sa va spun ca este vorba despre bunicul lui Robert, care nu mai este printre noi si imi pare foarte rau sa va spun asta. Robert va multumeste pentru mesajele voastre si o sa va raspunda cand o sa poata. O sa vedeti ca zilele astea nu o sa fiu prea mult pe Instagram si, apropos doamnelor care tot timpul aveti ceva de comentat, doliul se poarta in suflet, nu pe haine!”, aexplicat Marinela, fosta concurenta Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro