Orban: Scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

„Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Scoala va incepe la 14 septembrie iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie”, a precizat duminica premierul Ludovic Orban.

”Este ridicola aceasta idee a PSD, asa cum ridicola a fost si motiunea de cenzura”, a afirmat el.

„Este fundamental pentru comunitatile locale sa aiba reprezentanti legitimi. (…) Sigur ca le e frica la pesedisti de alegeri si e normal sa le fie frica de alegeri pentru ca lumea s-a cam lamurit cum sta treaba cu PSD-ul”, a sustinut premierul.

loading...
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa „provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale”.

„Daca vor lua o asemenea decizie sa amane scolile eu nu mai accept de la domnul Orban, asa, in opozitie, mic cum sunt eu, dubla masura” a afirmat Ciolacu, in conditiile in care premierul a evocat posibilitatea ca elevii sa mearga la scoala din 1 octombrie, iar din 14 septembrie cursurile sa se desfasoare online.

Ulterior, Ciolacu a facut referire si la posibilitatea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare, programate in 6 decembrie.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro