Plusica de la Puterea dragostei, de nerecunoscut dupa ce a slabit

Cum arata acum Plusica de la Puterea dragostei dupa ce a slabit 13 kilograme in 4 luni. Fosta concurenta a dezvaluit cum a reusit aceasta performanta.

Plusica de la Puterea dragostei a fost considerata una dintre cele mai iubite concurente ale emisiunii. Desi nu a reusit sa isi cunoasca sufletul pereche in casa Puterea dragostei, Raluca Marina a reusit sa faca acest lucru la scurt timp dupa eliminarea din emisiune.

Ani intregi, frumoasa fosta concurenta s-a confruntat cu o greutate in exces si a facut tot posibilul ca sa ajunga la greutatea din adolescenta. Comentariile rautacioase ale internautilor au motivat-o pe Plusica sa scape de toate kilogramele in plus, iar acum se lauda cu o greutate de invidiat si cu planuri de viitor. Intr-o fotografie postata pe Instagram, Plusica a dezvaluit o rochie de mireasa, alaturi de mesajul „ tot ce vreau”.

londina a dezvaluit micul sau secret si a declarat ca nu a tinut o dieta drastica, doar a avut grija la alimentatie.

loading...
”Nu mai mananc dulciuri, am renuntat la paine si nu mai beau suc. In plus, incerc sa mananc sanatos. Altceva nu am facut… Am slabit vreo 13 kilograme in patru luni. Nu cu dieta, am mancat doar mai putin”, a declarat Marina pentru wowbiz.ro.

Imediat dupa terminarea primului sezon al emisiunii Puterea dragostei, au existat speculatii cu privire la relatia dintre Plusica si nimeni altul decat Culita Sterp. Mai mult decat atat, s-a spus chiar ca fostul sot al lui Carmen de la Salciua si Plusica se mutasera impreuna, insa nu au recunoscut niciodata ce a fost intre ei.

„Intre Culita Sterp si Plusica de la ”Puterea Dragostei” a fost intotdeauna… ceva. Adica, de cand, din vara, se placeau enorm si au devenit foarte apropiati, pana cand Culita s-a impacat cu Carmen de la Salciua, cei doi se vedeau regulat si se intalneau in secret. Plusica voia sa isi asume relatia, tinea foarte mult la Culita Sterp, dar el nu a acceptat sa se afiseze, oficial, cu ea.

Motivul nu la-u spus niciodata raspicat, dar cel mai probabil Culita Sterp nu voia sa se afiseze cu Plusica pentru ca stia ca e mai rentabil pentru el, ca si cantaret, sa para burlac, succesul lui fiind unul in care conta aceasta idee”, au dezvaluit prietenii celor doi, care aveau sa specifice si faptul ca, la un moment dat, ei s-au si mutat impreuna.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro