Primele imagini cu Gina Pistol gravida. Smiley a mers cu ea la doctor

Muzicianul si vedeta de televiziune se iubesc de trei ani, insa si-au protejat cat au putut relatia. Totusi, in urma cu doua luni, s-a aflat ca Gina Pistol, 38 de ani, este insarcinata. Acum cateva zile, ea a fost surprinsa de fotoreporterii tabloidului Click la un cabinet ginecologic din Bucuresti, insotita de Smiley, 37 de ani.

Prezentoatoare show-ului culinar Chefi la cutite purta o rochita lejera, care ii ascundea burtica.

Ea a intrat in clinica, unde a si ramas circa doua ore. pentru un consult de specialitate, analizele si ecografiile specifice primului trimestru de sarcina.

Gina Pistol nu va mai aparea in alte proiecte TV, in afara de emisiunea culinara, pe timpul sarcinii.

loading...
”Medicul i-a indicat Ginei sa se fereasca de efort, sa lase munca deoparte si sa stea linistita, sa se odihneasca pe cat de mult posibil si sa evite sa stea ore intregi in picioare. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Ramane doar cu emisiunea Chefi la Cutite, insa emisiunea tocmai a fost filmata, deci probabil ca pana la urmatoarea, ea probabil ca o sa si nasca”, au declarat surse apropiate vedetei pentru Impact.ro.

Gina si Smiley locuiesc impreuna in vila din Cernica a muzianului. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp impreuna si au decis ca este momentul sa devina parinti.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro