Primele imagini din vacanta cu Livian de la Puterea Dragostei si Florentina, noua lui iubita

Livian a trecut peste relatia cu Bianca si s-a reorientat. Castigatorul sezonului doi de la „Puterea Dragostei” a inceput o relatia cu Florentina. Marele anunt a fost facut pe retelele de socializare, unde cei doi au postat o fotografiat in timp ce se saruta.

Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relatiei lor de iubire. Ei au decis sa se desparta dupa ce au castigat cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial de la Kanal D. Barbatul s-a reorientat rapid, astfel ca astazi, la cateva saptamani distanta de separarea de fosta iubita, el are deja pe cineva.

Livian si-a gasit deja linistea in bratele altei femei. Acesta se afiseaza tot mai des cu noua partenera, Florentina, despre care sustine ca sunt ”in cunoastere”.

Livian de la Puterea Dragostei si noua lui iubita sunt din ce in ce mai apropiati, chiar daca si-au oficializat relatia de putin timp. Fostul concurent incepe sa posteze tot mai multe poze in mediul online alaturi de Florentina, nou lui iubita, dar si in vlog-uri.

loading...
Livian a postat un vlog in care a impartasit cu fanii sai ca a plecat cu Florentina intr-o escapada de-o noapte, la munte. Cei doi au plecat de dimineata si au ajuns la Brasov, unde au ramas peste noapte. Dupa ce au ajuns, ei s-au intalnit cu cu un prieten, care s-a oferit sa-i cazeze.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro