Razboiul continua! Nelson Mondialu, despre urmaritorii Biancai

Criticile la adresa Biancai continua! Nelson Mondialu a facut recent un live pe Youtube in care a vorbit despre urmaritorii pe care ii are fosta iubita a fiului sau.

„Deschideti-va mintile! Vor veni zile grele si atunci va veti aminti de vorbele mele! Aia nu-s urmaritori. Sunt cateva z*****e care si-au facut mai multe canale si acceseaza cu injuraturi. Am vorbit cu Lobo sa nu stearga comentariile. Sa vada lumea ce urmaritori are videochatista care a facut filme porno! Tu n-ai cum sa intri in casa mea. P****a are din astia cu pagini false! Ea joaca un teatru infect pentru ca Lobo, de cand a anuntat ca nu mai e cu ea prima data in emisiune, nu a mai fost cu ea! NU a mai dat cu crocodilul pe ea.”, spune Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu se are ca are o relatie apropiata cu noua iubita a lui Livian.”Am fost aseara cu Lobo si cu iubita lui la restaurant, o sa vedeti clipul! Si-a pierdut cheia de la masina. Stiti cat costa numai cheia de la masina? 1500 de euro! Aseara am fost la un restaurant invitat de ei! ARe iubia lui Livian bani! Nota de plata v-o arat! Fata a platit tot! 120 de milioane
loading...
O despartire nu este niciodata usoara, iar Bianca nu isi ascunde sentimentele fata de fanii ei. Recent, bruneta a postat o fotografie la InstaStory, cu un alt mesaj clar transmis lui Livian si noii lui iubite.

„Nu conteaza cu cine dormi, ci la cine visezi”, au fost cuvintele Biancai Comanici, semn ca se gandeste la noua iubita a fostului ei iubit.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro