Sanziana Negru s-a despartit de iubit

Cand multi se asteptau sa bata clopote de nunta, Sanziana Negru si Bogdan Mustatea s-au despartit dupa 2 ani si jumatate de relatie. Vloggerita a facut primele declaratii.

Sanziana si Bogdan aveau o frumoasa relatie de 2 ani si jumatate, insa cei doi au ales sa mearga pe drumuri diferite. Vloggerita este destul de discreta in ceea ce priveste viata personala, insa a decis sa se le impartaseasca fanilor trairile din acest moment.

„Cei care sunteti aici de mai mult timp stiti ca eu nu sunt adepta vorbitului foarte mult despre relatie, familie, pentru ca mi se pare ca trebuie sa ramana private. E mai bine ca mai putina lume sa stie ce se intampla acasa. Dar pentru ca atat eu cat si Bogdan ne desfasuram munca pe aceste canale de social media si munca noastra s-a imbinat cu relatia, am simtit sa impartasesc anumite lucruri cu voi’, a spus Sanziana Negru pe story.

Vloggerita nu a vrut sa intre in detalii, astfel ca nu a dezvaluit si motivul despartirii. A avut insa numai cuvinte de lauda la adresa fostului partener, mentionand ca a fost una dintre cele mai frumoase relatii pe care le-a avut.

loading...
„Probabil ati observat ca Bogdan lipseste de pe Instagramul de ceva timp. Motivul este acela la care s-a gandit mai multa lume si anume ca ne-am despartit. Am decis acum cateva saptamani ca e decizia corecta pentru noi. Nu am sa intru in detalii, dar am vrut sa scap de presiunea asta de a sti doar eu pentru ca a fost o relatie cu foarte multe experiente pe care le-am impartasit aici cu voi.

Nu am sa spun ca e usor sau sa fiu acum femeia puternica si independenta care zice ca viata merge inainte, desi asta se intampla, pentru ca daca investesti macar si un minim de sentimente in doi ani si jumatate, tot te simti vulnerabil si dezechilibrat. E perfect normal sa simti ca deraiezi putini de la directia pe care o aveai, dar incerc sa ma concentrez pe lucrurile frumoase din viata mea care nu sunt putine.

Cred ca a fost cea mai frumoasa relatie a mea de pana acum prin prisma experientelor pe care le-am avut’, a mai declarat Sanziana Negru.

Se pare ca cei doi au ramas in relatii bune, dat fiind ca inca se urmaresc pe retelele de socializare si nu si-au sters pozele pe care le aveau impreuna. Mai mult, Sanziana Negru a laudat munca lui Bogdan, indemnandu-si fanii sa-l urmareasca in continuare.

Marturisirile sale au venit in contextul mutarii in casa noua. Cei doi ar fi trebuit sa se mute impreuna, insa, lucrurile au luat o turnura neasteptata.

La final, vedeta a postat o imagine in lacrimi, coplesita de multitudiniea de mesaje primite din partea fanilor.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro