Se intoarce Romania la starea de urgenta si carantina?

Premierul Ludovic Orban spune ca nu exista ipoteza ca Romania sa se intoarca la starea de urgenta si carantina.

Ludovic Orban a afirmat vineri, la Orsova, ca nu exista scenariul ca tara noastra sa se intoarca la starea de urgenta si carantina, afirmand ca situatia este sub control.

„Nu exista un astfel de scenariu, dupa cum vedeti, de cinci saptamani am oprit cresterea numarului de infectari, ba chiar am avut doua saptamani o usoara tendinta de descrestere a numarului de cazuri. Sigur, descresterea nu e asa cum ne-am dori-o, dar situatia este sub control, am limitat raspandirea virusului, capacitatea de tratare nu este depasita, toate structurile sistemului de sanatate au posibilitatea si fac fata la situatia in care ne gasim. Nu exista aceste ipoteze”, a spus Orban, intrebat daca exista varianta ca Romania sa se intoarca la starea de urgenta si lockdown.
loading...
”Am limitat raspandirea virusului, capacitatea de tratament nu este depasita, toate structurile sistemului de sanatate au posibilitatea si fac fata la situatia in care ne gasim. Deci, nu exista aceste ipoteze”, a mai afirmat premierul.

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la Orsova, judetul Mehedinti, la prezentarea proiectului „Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa”.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro