Simina, declaratii surprinzatoare despre relatia cu Jador

Simina are acum o relatie de dragoste frumoasa cu Alex Zanoaga. Totusi, Jador a fost cel care a suferit enorm dupa fosta concurenta de la Puterea Dragostei. Cu toate ca relatia lor nu a fost oficiala, artistul chiar avea sentimente pentru Simina, indragostindu-se de ea rapid.

Simina de la Puterea dragostei a venit la o emisiune tv, impreuna cu iubitul ei, Alex Zanoaga, si fiul lor, Dominic. Bruneta a vorbit si despre legatura cu Jador. Ea sustine ca relatia lor nu a fost una in adevaratul sens al cuvantului.

„A fost din partea lui, in capul lui, o relatie cu mine, dar nu a fost o relatie. Nu stiu ce si-a dorit, dar nu s-a intamplat’, a declarat Simina, in direct.

Simina s-a confruntat de multe ori cu critici in urma „relatiei’ pe care a avut-o cu Jador. Fosta concurenta a fost pusa la zid pentru ca ar fi ajuns cunoscuta doar pentru Jador. Ea declarat ca a ajuns unde este acum prin propriile puteri, nu datorita lui Jador. Bruneta i-a transmis cantaretului mult succes in ceea ce face.

loading...
„Am ajuns unde am ajuns datorita mie, nu datorita lui! El canta! Bravo lui! Sa faca cati mai multi bani, sa scoata cat mai multe melodii frumoase. Ce a fost a fost’, a adaugat ea.

Simina si Alex Zanoaga traiesc o frumoasa poveste de dragoste, care a inceput pe platourile Puterea dragostei, iar acum continua afara. Cei doi au un baietele, pe Dominic.

Desi initial a spus ca nu mai vrea sa auda de Simina, ca si-a luat gandul de la ea dupa ce a aflat ca este insarcinata, Jador a facut mai multe declaratii despre fosta sa iubita, anul trecut.

Astfel, Jador s-a filmat recent in timp ce povestea ca s-a intalnit si s-a sarutat cu Simina, iubita lui Alex Zanoaga, desi ea este insarcinata. Manelistul a povestit cu lux de amanunte ce s-a petrecut intre el si fosta lui iubita de la Puterea Dragostei, dar ulterior a sters video-urile. Fanii emisiunii le-au pastrat, insa.

‘Undeva pe la Victoriei, intr-o seara, nu stiu unde ti-a zis tie ca se duce, stiu ca a fost la biserica inainte, s-a vazut cu mine, ba! Si ce crezi, ne-am si pupat in masina la mine, ca la ea in masina nu… Ea am ajuns mai devreme, eu am ajuns mai tarziu.

Odata a facut accident, Zanoaga, stii ce zic, eu nu aveam de unde sa stiu ca ea a facut accident, si iar ne-am vazut. Era si sora-sa. Intreab-o daca nu ne-am pupat. Iti zic si unde’, i-a transmis el lui Alex Zanoaga.

‘Indiferent de ce zice omul asta, eu nu ma despart de Alex. Nu am vorbit despre el pana acum. Dar de data asta vreau sa lamuresc lucrurile. Nu m-am intalnit cu Jador. Nu are nicio dovada in acest sens. Daca ma vedeam, nu se putea sa nu aiba o dovada, o poza, un mesaj. Daca ma iubea si spera ca asa ma face sa ma despart de Alex, facea o poza cand spunea ca s-a intalnit cu mine, ca sa-l convinga pe Alex de adevar. Nu este nimic adevarat nici despre accident’, a afirmat Simina despre declaratiile lui Jador legate de intalnirile lor secrete.

Apoi, Simina a povestit inca o data despre cum a fost de fapt relatia ei din casa cu Jador.

‘Va aduceti aminte ca eu cu Jador am fost in emisiune doar o saptamana, dupa care el a plecat. Doua luni am vorbit la telefon, timp in care o data nu a venit sa ma vada. Jador ma punea sa-i pronunt numele in emisiune mereu, ca sa nu-l uite lumea. M-a invatat sa vorbesc despre el, spunea ca facem bani impreuna de pe urma melodiilor lui. Dar nu a venit o data la Istanbul, desi il tot rugam si eu si parintii mei. Nici macar atunci cand m-a batut Roxana’, a mai povestit Simina despre relatia cu Jador.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro