Suma exorbitanta pe care o plateste Andra pentru educatia copiilor sai.

Andra si Catalin Maruta platesc sume exorbitante pentru educatia copiilor lor. Artista scoate din buzunar peste 12.000 euro pe an pentru ca fiul sau sa aiba parte de cea mai buna educatie, la una dintre scolile private de top din Romania.

A reusit sa castige inima a milioane de romani prin vocea sa, prin caracter, dar si prin prisma faptului ca si-a construit o cariera impecabila, departe de scandaluri si infidelitati. De mai bine de 12 ani, Andra este casatorita cu Catalin Maruta, cu care are doi copii, pe David si Eva.

Cei doi au o casnicie fericita si nu se feresc sa isi declare iubirea in spatiul public. Centrul universului lor sunt cei doi copii, carora se lupta sa le asigure cea mai buna educatie. Dovada sta faptul ca au ales sa isi dea copiii la una dintre cele mai prestigioase scoli private din Romania si nu s-au sfiit sa scoate din buzunar sume mari de bani.

“Am ales ca David sa invete la institutia unde a mers la gradinita, ni s-a parut mai simplu sa nu schimbe colectivul. De fapt, el continua programul ca pana acum. Nu stie exact la ce sa se astepte, i-am povestit noi unele lucruri, dar, sincer, cred ca prima zi de scoala este diferita pentru fiecare copil, fiecare generatie. Trebuie sa afli singur ce este scoala si sa te indragostesti de ea”, declara Andra in 2017.

loading...
Luni, David Maruta va intra in clasa a III-a si este nerabdator sa isi revada colegii, dupa o pauza de sase luni, in care au putut interactiona numai in spatiul online. La aceeasi institutie privata merge si sora lui, Eva, care este la gradinita.

Pentru studiile lui David, Andra si Catalin scot, lunar, din buzunar suma de 1000 euro, iar pentru ale fiicei lor, aproximativ 800 euro. Astfel, cele doua vedete PRO TV platesc anual aproximativ 22.000 euro pentru ca cei mici sa aiba parte de cea mai buna educatie.

La scoala privata cu pricina, orele incep la 8:30 si se termina, in mare parte, la 15:00. Limba principala este considerata engleza, iar cea secundara romana. Elevii fac, de asemenea, o multime de ateliere interactive si activitati care le stimuleaza creativitatea. La aceeasi scoala invata si fiul ministrului Finantelor Publice, Florin Citu.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro