Tatal lui Nicos de la Puterea Dragostei, atac teribil la adresa fostei „nurori”

Tatal lui Nicos de la Puterea Dragostei a facut-o praf pe Alexandra, fosta iubita a fiului sau. Ce a avut de spus despre fosta sa „nora”.

Tatal lui Nicos de la Puterea Dragostei a spus in cadrul unui vlog ce parere are el despre fosta sa „nora”. Giovani nu este deloc incantat de Alexandra, fosta iubita a lui Nicos, ba din contra, este de parere ca sunt alte fete in casa care ar vaea foarte multe de spus, dar nu pot vorbi din cauza ei.

Asa cum stim cu totii, Alexandra are o fetita acasa, iar tatal lui Nicos spune ca este socat de faptul ca nu a auzit-o niciodata vorbind despre copilul ei.

„Nu am vazut nicio tristete, absolut nimic legat de ce are acasa. Eu unul am aflat de alte persoane ca are un copil, dar femeia asta e pitbul”, a spus tatal lui Nicos.

loading...
Tatal lui Nicos a mai acuzat si atitudinea Alexandrei in ceea ce priveste capitolul „barbati”

„Cum sa-i spui unui barbat ca nu te-a f**** bine. Esti masochista, ce ai? Vin eu si te coafez. Unde ti-a dat ala cu mopul in cap vin eu si-ti fac parul bucle. Este clar ca nu a venit pentru nicio relatie. Nu are nicio feminitate, nicio vorba dulce. Ai fost in foarte multe emisiuni de genul si tu esti invatata cu aia de 50-60 de ani. Tu sa vii in emisiune cand o sa vin si eu. O sa faca emisiune si pentru babalaci. Pe cei din casa ii faci copii, pai normal, daca tu esti invatata cu cei de 40-50 de ani”, a mai spus tatal lui Nicos.

Giovanni a mai declarat ca a auzit de la cativa prieteni ca Alexandrei ii place sa fie batuta atunci cand este intr-o relatie cu un barbat. In plus, s-a aratat dezamagit si de vocabularul folosit de Alexandra in emisiune.

„Din cate stiu eu, ea invatata in barba, la ficat. Alexandra, ti-o spun de la prieten la prieten: esti exagerat de agramata. Nu vorbesti corect gramatical. Nu te mai hazarda. Nu te mai baga intr-un subiect pe care nu-l stapanesti. In afara faptului ca corzile tale vocale sunt foarte inalte… atat”, a declarat tatal lui Nicos de la Puterea Dragostei.

Giovani i-a transmis un mesaj si surorii Alexandrei, Adriana: „E victima! Esti ca mielul la taiere. Imi pare rau de ea. A luat-o ca paravan”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro