Ultimele filmari cu Brigitte Pastrama si Florin Pastrama inainte de bataia incasata in mijlocul strazii

Brigitte Pastrama si Florin Pastrama au fost protagonistii unor scene de groaza in urma cu putin timp! Ultimele imagini publicate pe retelele de socializare nu dadeau de inteles ca au probleme atat de grave in relatie.

Brigitte Pastrama a fost batuta crunt de Florin Pastrama, in parcarea unui supermarket. Filmarea cu cei doi a fost facuta publica, iar imaginile surprinse sunt cu adevarat revoltatoare. Bruneta a fost trantita la pamant de partenerul ei de viata, de fata cu mai multi oameni, iar cand trecatorii au incercat sa intervina, agresorul a devenit si mai recalcitrant.

Cu nici 24 de ore inainte de bataia care a avut loc in plina strada, nimic nu parea in neregula in cuplul format din Brigitte Pastrama si Florin Pastrama. Cei doi soti isi promovau afacerea cu masti de protectie pe care au deschis-o acum, in plina pandemie.

„Haide Florin, sa le aratam cum se pun mastile”, il indemna bruneta pe partenerul ei de viata. El s-a conformat si si-a pus pe fata una dintre mastile pe care le promoveaza si nimic nu dadea de inteles ca un episod extrem de violent avea sa se intample peste putin timp.

loading...
Brigitte Pastrama a mai fost agresata si altadata de sotul ei, Florin Pastrama. Atunci, totul s-a petrecut in shaormeria pe care cei doi soti o detin, iar la scurt timp dupa ce imaginile au fost facute publice, bruneta i-a luat apararea sotului. Mai mult, a declarat ca intentiona sa ii dea in judecata pe cei care au publicat imaginile.
loading...
„Presa ar trebui sa stie si jurnalistii, ca imaginile din intimitate facute publice fara acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Asa ca, oricum voi verifica si voi proceda in cazul in care aveti dreptate si exista imagini din intimitate, voi proceda la o plangere penala impotriva celor care si-au permis sa faca publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima data trebuie sa verific”, a mai declarat Brigitte Pastrama in urma cu cateva luni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro