Vali Barbulescu si modelul Delia Tudose s-au despartit, dupa 12 ani de relatie

Vali Barbulescu si iubita lui, Delia Tudose, au ales sa mearga pe drumuri separate dupa o relatie de 12 ani, presarata cu numeroase certuri si impacari! Acum, cei doi si-au spus adio!

Dj-ul si fotograful de succes Vali Barbulescu este singur dupa 12 ani! Fostul concurent de la ‘Ferma. Un nou inceput’ s-a despartit de iubita lui, modelul Delia Tudose.

Cand toata lumea se astepta sa bata clopote de nunta si sa se oficializeze relatia, cei doi au venit cu o veste neasteptata: au ales sa mearga pe drumuri separate. Surse din anturajul celor doi au confirmat despartirea pentru Libertatea.

Pana la acest moment niciunul dintre cei doi nu au specificat care au fost motivele clare ale despartirii, insa problemele din trecut par sa-si fi spus, din nou, cuvantul. Reamintim ca printre acestea s-ar numara si apropierea de Otniela Sandu, in cadrul emisiunii Ferma, cand artistul i-a propus colegei sale sa iasa in oras cu el si iubita sa, pe motiv ca Delia ar fi bisexuala.

loading...
Pentru ca Vali Barbulescu nu si-a cantarit suficient vorbele, multi au crezut ca departirea va surveni odata cu revenirea sa in Bucuresti. Lucru care, surprinzator, nu s-a intamplat atunci, fostul concurent de la Ferma fiind sigur de relatia sa la acel moment.

‘Atatia ani de relatie o valideaza pe ea, cu toate calitatile pe care le are. Este singura persoana din lume care a reusit sa ma faca sa-mi fac patul! Este coplesitor. Delia m-a iertat in trecut, cand am facut o nenorocire majora si m-am simtit cel mai prost din viata mea’, a declarat Vali Barbulescu in trecut ‘Vorbeste lumea’.

Acum, Delia s-a intors in orasul natal, Iasi, in timp ce Vali Barbulecu se focalizeaza pe emisiunea online Ferma.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro