Adelin de la Puterea dragostei, pus la zid dupa ce a batut-o si a tuns-o pe Stefania

Fostul concurent de la Puterea dragostei a fost amenintat de catre internauti, dupa ce Stefania a recunoscut ca fostul iubit a batut-o si a tuns-o.

Vestea ca Stefania de la Puterea dragostei a fost batuta cu bestialitate de Adelin a cazut ca un trasnet pentru toti sustinatorii tinerei.

Stefania a fost una dintre cele mai indragite concurente ale primului sezon si relatia cu Adelin a fost bine primita de catre toti fanii emisiunii.

Un val de reactii a avut loc in mediul online, dupa ce Stefania a declarat ca a fost agresata fizica de catre fostul iubit. Stefania a dezvaluit ca Adelin a agresat-o fizic si chiar a tuns-o.

loading...
„Era un barbat bun, atent. Nu-mi imaginam ca se va ajunge la asta. Imi doream sa fie ultimul barbat din viata mea. Din gelozie a facut asa. Ne mai certam, dar nu ca in seara respectiva. A fost un om de la care am avut ce invata, care pana intr-un anumit punct m-a facut fericita. Daca ar fi sa dau un sfat unei femei, i-as spune sa fie foarte atenta la alegerile pe care le face. Un barbat care te iubeste nu se poarta urat cu tine, nu te jigneste si nu vrea sa te vada suferind”, a declarat Stefania in emisiunea matrimoniala in care este acum concurenta.

Vestea ca fosta sa colega a fost lovita a afectat-o pe Simina, care a decis sa ii trimita un mesaj emotionant.

„Esti o fata frumoasa si puternica! Abia astept sa vii acasa! Dar pana atunci, te sustinem! Toti te iubim! Frumoasa noastra…”, a scris Simina, pe contul ei de Instagram.

Nici internautii nu au stat departe de acest subiect si i-au transmis mai multe mesaje lui Adelin:

„La puscarie meriti sa intri bai pui umflat cu steroizi, cum sa faci ba asa ceva unei femei?… Orice ti-ar fi facut bai dobitocule asa ceva nu se face, ca nu e proprietatea ta, nu iti convenea ce face ii spuneai „la revedere” si atat… Sper ca politia sa se autosesizeze…/ Orice ar fi facut sau nu ea, nu merita sa ii faca asa ceva!!!! Nici nu credeam ca ar fi in stare de asta cand era la puterea dragostei!!!!/ Cred ca treaba asta trebuia sa ramana intre ei, daca amandoi au gresit! Au avut o relatie, totusi si s-au iubit, nu era nevoie sa stie toata tara ce a facut Adelin! Pun pariu ca fetele o sa-l cam ocoleasca pana se uita faza asta!”, au fost doar cateva dintre comentariile primite de Adelin la ultima postare.

Mai mult decat atat, conform contului de instagram „bebe_julia_strumphy”, se pare ca totul ar fi pornit de la Stefania, care i-a calcat stramb barbatului care a batut-o.

loading...
„Pai Mai @stefania.nina15 cum spui tu ca doreai sa fie ultimul barbat din viata ta cand tu pe langa el sau mai bine spus de mana cu es o mai ardeai si cu altii. Sa explic si evenimentul tunelului?! Pai ce barbat care a iertat atatea si a trecut cu vederea N lucruri grave, ca atat de gelos ce era dupa faza cu Jador si publica fiind el nu a iesit sa spuna un cuvant la adresa ta si nici macar nu te-a atins cu o floare dar apoi cu o palma, sa ajunga sa fie umilit de fostul tau (nu dau nume) public in Club si sa ii spuna de fata cu atata lume ca el ti-a tras-o cu o seara inainte si ca acum Adelin se afiseaza cu tne de mana! Ce barbat care iubeste accepta sa ii fie calcata in picioare inima si orgoliul? Dar dupa seara acea @adelinc a luat-o razna ptr ca nu concepea ca femeia pe care el a dus-o acasa la familia lui ce o iubea cu toata persoana lui sa fie o vagaboanta! Depresia fetei dupa un timp sa ameliorat dupa ce s-a angajat in Cazino si a dat de gustul distractiei, al banilor a vietii de noapte alaturi de magnatii chinezi. Opss nici pe asta nu o stiati?!”, au fost cuvintele postate pe contul de social media.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro