Adriana Iliescu a pierdut un proces si ar putea fi excutata silit.

Adriana Iliescu trece prin clipe grele. Cea mai batrana mama din lume este nevoita sa plateasca o suma mare de bani, mostenirea Elizei fiind in pericol!

Momente dificile pentru Adriana Iliescu. La 82 de ani, femeia a pierdut un proces cu rudele sale. Este vorba despre o mostenire din Balcesti, judetul Valcea. Cea mai batrana mama din Romania risca sa fie executata silit pentru suma de 1.500 lei, la care se adauga si costurile executarii silite.

Suma este una extrem de mare, dat fiind ca Adriana Iliescu va fi nevoita sa plateasca suma dintr-un singur venit, pensia ei. In plus, ar trebui sa acopere si cheltuielile proprii si ale fiicei sale, tot din aceeasi pensie.

Totusi, Adriana Iliescu nu se da batuta prea usor si vrea sa apere mai ales ceea ce ii apartine fiicei sale. Femeia s-a zbatut intotdeauna pentru a-i asigura un trai bun Elizei, iar acum nu face exceptie.

loading...
De indata ce a aflat ca urmeaza sa fie executata silit, femeia a mers pana la judecatorie pentru a depune o contestatie. De asemenea, a mai deschis alte trei actiuni impotriva rudelor ei prin care solicita ca executarea sa fie amanata de urgenta, pana in momentul in care contestatia va fi analizata de magistrati, potrivit wowbiz.ro.

Motivul pentru care Adriana Iliescu nu vrea sa renunte sub nicio forma la mostenirea de la Balcesti este pentru ca isi doreste sa i-o lase Elizei: ‘Eu sper ca se vor termina si voi castiga, problema este sa se termine in favoarea mea, judecatorii sa fie obiectivi se eu sa nu mai fac alte demersuri’, spunea Adriana Iliescu, in urma cu ceva vreme.

Adriana Iliescu mai detine doua apartamente in Capitala, care ii vor ramane tot Elizei.

Totul a inceput in urma cu 16 ani, cand Adriana Iliescu a mostenit o casa si o curte de la parinti. Rudele sale au vandut nu doar terenul vecin, ci si o parte din pamantul care facea legatura intre casa ei si drumul principal din Balcesti.

Adriana Iliescu si-a dat la acel moment rudele respective in judecata, dat fiind ca i-a fost afectat dreptul la proprietate.

Din pacate, Adriana Iliescu a pierdut toate procesele, nu mai are drept de apel si este nevoita sa plateasca si cheltuieli de judecata. Ultima decizie a fost, din nou, atacata.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro