Andreea Balan, criticata de internauti pentru ca ar fi exagerat cu vizitele in cabinetului medicului estetician

Desi, vedeta a negat in repetate randuri ca ar fi apelat la bisturiu. Potrivit unor medici esteticieni, Andreea Balan si-a facut sase operatii estetice pana la varsta de 29 de ani.

Recent, vedeta si-a publicat trei poze pe care si le-a facut la masa juriului ”Te cunosc de undeva”. La scurt timp dupa ce artista a postat imaginile pe pagina de Instagram au inceput sa apara tot felul de reactii din partea internautilor. Majoritatea fanilor nu au mai recunoscut-o pe Andreea Balan, acestea au spus ca isi editeaza prea mult pozele. Deci NU am recunoscut-o! Arata bine, doar ca si-a pierdut toate trasaturile de la Mama Natura”, “Ai acelasi doctor ca Bianca Dragusanu? Semnati foarte tare”, “Nu te schimba pentru nimic in lume esti frumoasa si finuta fara botoxuri si alte lucruri inutile”, acestea sunt doar cateva dintre comentariile pe care fanii i le-au adresat artistei pe pagina de Instagram.

De asemenea, au existat si persoane care au criticat-o pentru ca ar fi exagerat cu vizitele in cabinetului medicului estetician. Desi, vedeta a negat in repetate randuri ca ar fi apelat la bisturiu. Potrivit unor medici esteticieni, Andreea Balan si-a facut sase operatii estetice pana la varsta de 29 de ani. Frumoasa artista si-a facut doua rinoplastii la nas, si-a marit bustul, si-a conturat fesele, si-a accentuat pometii si si-a remodelat bratele printr-un mic lifting in zona axilei.
loading...
Andrea Balan a declarat print-un interviu ca i se pare o totala lipsa de respect din partea internautilor, iar vedeta a hotarat sa nu mai raspunda la astfel de intrebari pe care fanii i le adreseaza cu privire la operaratiile estetice ale artistei. ”Aceasta intrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat ca nu am si ca fetita din Andre, cu codite si fundite, a crescut si s-a transformat intr-o femeie care foloseste anticonceptionale. Intrebarile tot au continuat in urmatorii ani pana in ziua de azi. In ultimul timp am decis sa nu mai raspund la astfel de intrebari, deoarece mi se pare o totala lipsa de respect sa mi se faca inventarul pe nedrept”, a povestit Andreea Balan in cadrul unui interviu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro