Andreea Balan isi creste singura cele doua fetite!

Andreea Balan il acuza pe George Burcea, fostul ei sot, ca nu se implica in cresterea celor doua fetite.

Scandalul dintre Andreea Balan si George Burcea continua! Se pare ca interpreta de muzica usoara se ocupa singura de cresterea celor doua fetite. Chiar daca cei doi soti si-au spus adio, prinse la mijloc sunt cei doi copii pe care acestia ii au impreuna: Ella si Clara. Din cele declarate de cantareata, se pare ca George ar fi uitat de responsabilitatile de tatic si ca vine doar o singura data pe saptamana sa le vada.

Frumoasa cantareata a suferit destul de mult dupa divortul de fostul ei sot, George Burcea. Cu toate acestea, se pare ca Andreea si-a gasit motivatia necesara sa treaca peste acest eviment neplacut si sa se axeze pe educatia celor doua fetite. In schimb, artista este deranjata de faptul ca tatal micutelor nu se ocupa de ele in ultima perioada. Chiar daca incearca sa faca tot posibilul, Andreea declara ca nu ii este deloc usor sa fie o mama singura.

„Nu imi este usor, este greu sa fiu mama singura si eu sa fiu cea care are grija de ele, de casa, de tot… dar pot!”, a spus ea.

loading...
De asemenea, cantareata mai sustine ca Ella si Clara se vad doar o data pe saptamana cu tatal lor, in schimb, restul timpului si-l petrec exclusiv cu mama lor. In plus, Andreea Balan a mai declarat ca isi doreste ca vizitele din partea tatalui sa fie mai dese, doar ca acesta nu isi doreste mai mult de atat.

„O data pe saptamana cu tati si in rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-as dori sa fie mai des, mi-as dori sa fie mai mult, dar atat se doreste”, a marturisit Andreea Balan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro