Andreea Mantea si noul iubit, primele imagini!

Dupa o perioada in care l-a tinut doar pentru ea, Andreea Mantea a decis sa nu mai ascunda identitatea noului sau iubit. Singura poza cu noii indragostiti a facut ravagii in randul fanilor fostei prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”.

Chiar daca a precizat ca nu doreste sa faca publice prea multe detalii din viata ei personala, prezentatoarea reality-show-ului „Puterea Dragostei” a hotarat sa impartaseasca cu noi o poza cu cel care a cucerit-o, in urma intrebarilor in numar mare primite din partea urmaritorilor ei.

„Nu-l ascund! Sa stiti ca nu-l ascund! Pur si simplu am ales sa nu mai vorbesc despre viata mea personala. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred ca am imbatranit. Odata cu varsta vine si maturitatea. N-am stat sa ma axez ca am sau n-am, ca merge sau nu merge. La cate probleme am avut pana acum…unde ajungeam?”, a raspuns frumoasa bruneta celor care au intrebat-o de ce isi ascunde iubitul.

Mai mult, in timp ce filma vlog-ul chiar i-a adresat acestuia intrebarea „Te ascund?”. Aflat in spatele camerei de filmat, el a avut un raspuns ezitant, fiind oarecum de acord cu opinia fanilor.

loading...
In ciuda acestei schimbari majore din viata ei, prioritatea Andreei ramane David, fiul acesteia. El este motivul pentru care prezentatoarea nu s-a grabit sa faca marele anunt. De asemenea, un alt factor care a contribuit la marea decizie a fost faptul ca au aparut mult prea multe barfe despre noua ei relatie.

„Decat sa-mi vad numele scris cu tot felul de povesti d-astea. Odata cu varsta te axezi pe ce e mai important. Cred ca pur si simplu mi-a fost teama. Am alte lucruri pe care sa ma concentrez, si anume sa-l cresc pe David. Imi e bine asa, cred ca asta este raspunsul. De ce sa schimb ceva care merge?”, a spus Andreea Mantea in cel mai recent vlog postat.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro