ANDREEA TONCIU CONTINUA DISPUTA CU ROXANA NEMES, DE LA VOLANUL UNUI MERCEDES

Dupa episoadele incinse de la „Bravo, ai stil!”, Andreea Tonciu continua disputa cu Roxana Nemes, chiar si in afara platoului Kanal D. Bruneta a facut marturisiri incendiare, de la volanul bolidului ei de lux, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Andreea Tonciu a fost surprinsa de paparazzii CANCAN.ro in timp ce iesea din clinica lui Ensar Duman, prietenul ei, care i-a schimbat si infatisarea dupa rinoplastia facuta in Turcia. Bruneta tine enorm la imaginea sa, motiv pentru care a fost sa-si faca un tratament facial.

La iesirea din clinica, concurenta de la „Bravo ai stil! Celebrities” s-a urcat la volanul bolidului de lux, un Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupe de 80.000 € si ne-a spus noutatile din viata ei. Ei bine, se pare ca masina la care multi nici nu indraznesc sa viseze a fost un cadou din partea familiei.

”- Am primit-o cadou pentru ca eu primesc foarte multe cadouri, foarte scumpe, de la familie, inclusiv de la sotul meu. Este o masina noua, care a creat foarte multe intrigi la emisiunea la care am participat. Anumite domnisoare veneau cu masini de 3.000 de euro, cat valorau tenisii mei din picioare”, a declarat Andreea Tonciu.

loading...
Printre marturisirile facute, Andreea Tonciu n-a ezitat sa o ia „in vizor” pe Roxana Nemes, cu care a avut mai multe dispute in cadrul competitiei de la Kanal D. A recunoscut, de altfel, ca la ea s-a referit cand a pomenit de domnisoarele care veneau la emisiune cu masini de 3.000 de euro.

”- Eu sunt, de fel, o fire foarte sincera si spun lucrurilor pe nume. Nu-mi place sa ma laud, in primul rand, pentru ca n-am de ce. Daca voiam sa ma laud si sa apar cu o nebunie, puteam sa apar si sa fac chestia asta. Dar atunci chiar ma enervasem si am spus: «Frate, pai tu vorbesti si ma faci pe mine saracie?».
– Vorbesti de Roxana Nemes?

– Nu stiu cine este Roxana Memes (sic! – n.r.). Nu stiu. Stiu doar ca Andreea Tonciu este foarte smechera. Toate fetele vor sa ma provoace pe mine si eu ma pun la mintea lor. Le dau valoarea mea”, a fost discutia dintre Andreea Tonciu si paparazzii CANCAN.RO.

Andreea Tonciu nu iese din casa fara sa aiba in portofel macar cateva mii de lei. Nu de alta, dar numai geanta ei Hermes costa aproape 13.000 de euro! Spune ca nu-i place sa se laude, dar un lucru este cert: bruneta isi poate permite absolut orice!

”– Cu cati bani iesi din casa? Cash.

– Stai sa-ti arate sora ta. Stai asa. Daca vrei, ii si numaram. Ia, uite, are sora ta bani? Am bani, nu-i asa? Sunt smechera?

– Zi-mi cu aproximatie.

– Vreo 100 si ceva de milioane. Ne respectam si noi, doar suntem saracii.

– Si cat cheltui pe zi?

– Pai, depinde. Pot sa cheltui si mai mult si mai putin.

– Care este cel mai scump accesoriu din garderoba ta?

– O geanta Hermes de 12.500 de euro”, ne-a mai declarat Andreea Tonciu.

loading...
In emisiunea de vineri, 2 octombrie, Roxana Nemes a venit in platou imbracata cu un tricou pe care scria: ”Tonciu e cea mai valoroasa”.

„Mie mi se pare o chestie foarte frumoasa! O port pe mine. Pe spate ce-i drept”, a zis Roxana Nemes, in momentul in care a fost pusa sa-si prezinte tinuta. Iar pana la momentul cand sa se incinga spiritele in platou n-a fost decat un pas!

„Tu cu cine iti permiti sa faci glumele astea expirate?”, a spus Andreea Tonciu.

„Stii care e problema ta? Degeaba ai un stilist bun, un estetician bun… Cred ca de cinci emisiuni incoace spune cati bani are ea si ce emisiuni are ea si ce tinute ce are si ca nimeni nu are ca ea”, i-a raspuns Roxana.

Iar reactia exploziva a Andreei Tonciu n-a intarziat sa apara!

„Daca eu ma ridic de pe scaunul asta si ma invart in jurul tau, o iei razna. Nu mai pot! Face misto si eu nu permit sa ma ia nimeni la misto sau probabil e o fana infocata a mea. Ti-am dat valoare! Regret ca ma bag in seama cu una ca tine. Dar ce, eu am venit in Bucuresti sa apar cu unul sau altul la televizor? Daca nu se mai discuta despre Roxana Nemes in aceasta emisiune trebuie sa o provocam pe Tonciu. Iti dau banii, cat ai dat pe gioarsa aia?”, a fost replica acida a Andreei Tonciu.

Un capitol special care a atras atentia in „economia” emisiunii de la Kanal D a fost consacrat „echipei Tonciu”.

„Sotul lui Tonciu nu sta toata emisiunea, el doar vine la final si plateste. El ajunge la Kanal D pe seara, la finalul galelor, ca sa ii plateasca pe colaboratorii sotiei sale. El a ajuns ca, la ultimele editii, sa scoata vreo 3-4.000 de euro pentru colaboratorii lui Tonciu, stilisti, make-up artisti, dansatori, cantareti etc.

De asta ei «o iubesc» pe ea, ca le da sotul bani, ne-au dezvaluit, in urma cu ceva timp, surse din apropierea echipei care realizeaza show-ul de la Kanal D.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro