ANUNTUL FACUT DE MONICA ANISIE, DUPA NUMARUL RECORD DE INFECTARI

Monica Anisie a declarat ca Ministerul Educatiei se pregateste de scenariul rosu in scolile din Capitala, dupa numarul record de infectari inregistrat in ultimele 24 de ore.

„Prin acest program (al tabeletelor – n.r.) ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca e necesar, daca atingem indicele de 3 la mie, asa cum se stie”, a declarat Monica Anisie.

La nicio scoala din Capitala nu ajunsesera pana acum tabletele de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Monica Anisie a mers la depozitul unde se afla tabletele pentru elevi si a dat asigurari ca vor fi distribuite joi in toate sectoarele.

Ministrul Educatiei a spus ca institutia sta de aproape doua saptamani cu cele 8.000 de tablete in depozit.

loading...
“Tabletele vor ajunge azi in toate sectoarele din municipiul Bucuresti. In sfarsit au plecat de la depozit catre unitatile de invatamant. Deja Sectorul 2 a fost si si-a luat tabletele necesare pentru unitatile de invatamant. Sectorul 4 este prezent aici. In curand, in toate unitatile de invatamant din toate sectoarele vor fi transmise aceste tablete. In curand insemnand astazi. Tin sa precizez faptul ca, in depozitul de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, aceste tablete – este vorba despre 8.057 de tablete – au venit din data de 26 septembrie”, a mai spus Monica Anisie.
Intrebata de jurnalisti ce nu au ajuns tabletele de la ISMB pana acum in scoli, Monica Anisie a spus: „Ca urmare a intalnirii pe care am avut-o la Prefectura si a celei de ieri de la Inspectoratul Municipal, am aflat ca nu s-a realizat acest lucru din cauza ca au fost si cateva probleme de comunicare intre inspectorul scolar general si ceilalti inspectori, dar si o problema epidemiologica. Au fost diagnosticati mai multi colegi inspectori cu COVID si a trebuit sa ramana in izolare si in carantina”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro