Berna de la Puterea Dragostei, la „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Berna de la Puterea Dragostei are planuri mari pentru cariera ei dupa ce a plecat de la celebrul show matrimonial.

Berna de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite foste concurente ale show-ului matrimonial care a cucerit Romania. Superba blonda si Philip, pe care l-a cunoscut in cadrul productiei, formeaza un cuplu frumos si solid care va ajunge, in scurt timp, la altar. Blonda si logodnicul ei se vor casatori in viitorul apropiat si au anuntat ca evenimentul va fi unul grandios.

Ei bine, Bernadett nu si-a incheiat insa socotelile cu televiziunea. Recent, protagonista noastra le-a spus fanilor ei ca-si doreste enorm sa participe la „Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul de fashion favorit al doamnelor si domnisoarelor din Romania. „Imi place mult ce se intampla acolo”, a zis ea. Sustinatorii ei s-au aratat extrem de incantati de planurile lui Berna si i-au dat o sumedenie de mesaje de incurajare.

Frumoasa Berna si iubitul ei s-au logodit la Istanbul, in urma cu cateva luni. Tanarul i-a pregatit o supersurpriza viitoarei lui sotii si a cerut-o in casatorie chiar pe malul Bosforului, intr-un cadru divin. Blonda a spus un „DA” hotarat, iar povestea lor de dragoste este mai putenica si intensa ca niciodata. De curand s-a vehiculat chiar ca Bernadett ar fi insarcinata insa aceasta a infirmat zvonurile sustinand ca s-a ingrasat putin pentru ca a dat frau liber poftelor culinare si nu pentru ca ar astepta vizita berzei.

loading...
„Imi doresc foarte mult o familie numeroasa, la fel si Philip. Vrem doi-trei copii, chiar am vorbit despre asta acum putin timp. Trebuie sa precizez insa ca nu sunt gravida, am burtica pentru ca am mancat tot ce-am poftit in ultima perioada”, a declarat Berna in urma cu cateva zile.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro