Bianca de la Puterea dragostei, din nou cu zambetul pe buze!

Fosta concurenta s-a filmat zambind larg, alaturi de cel care o face fericita in aceste momente dificile din viata sa.

Bianca de la Puterea dragostei a reusit sa sperie pe toata lumea la miezul noptii, atunci cand a dezvaluit ca ar putea avea noul coronavirus. Frumoasa castigatoare a celor doua sezoane ale emisiunii Puterea dragostei s-a plans pe contul sau de Instagram ca are simptomele noului coronavirus.

Extrem de serioasa, Bianca a anuntat pe Instagram ca vrea sa le spuna de mult timp celor care o urmaresc ca are impresia ca are coronavirus.

„De mult timp ma gandesc treaba asta si trebui sa o spun: cred ca am Coronavirus, si cred ca am de ceva timp. Cred ca dintotdeauna am, pentru ca unul din simptomele pe care le are coronavirus ar fi ca nu mai ai gust si daca stau sa ma uit in trecut la fostii mei iubiti… cam asa trag concluzia. Glumesc, bineinteles. Mi s-a parut o gluma super buna, dar in engleza suna mai bine.”, i-a linistit la scurt timp Bianca Comanici pe cei care ii urmaresc zilnic postarile.

loading...
Inainte de a face aceste dezvaluiri, Bianca s-a fotografiat alaturi de un catel dragalas, care a facut-o sa uite de tot ce s-a intamplat rau in viata sa in ultimele saptamani.

Fosta concurenta nu a precizat al cui este animalutul, insa a reusit ca in doar cateva secunde sa ii aduca zambetul pe buze.

Zilele trecute, Bianca a anuntat ca s-a confruntat cu depresia. Tanara a recunoscut ca timp de patru zile nu si-a dorit sa iasa din casa si a vrut sa depaseasca singura aceasta pasa proasta din viata sa.

„Astea sunt gandurile mele de cateva zile. Prefer sa vorbesc aici cu voi. Vreau sa va ajut daca treceti prin momente grele. Nimeni nu vrea sa ma asculte cand vreau sa le dau sfaturi. Sa nu va ganditi ca eu sunt in permanenta bine.

Saptamana trecuta am stat patru zile in casa, nu am iesit absolut deloc, nu am avut contact cu absolut nimeni. Cred ca daca a venit curierul la usa, mi-a dat pizza si a plecat. Patru zile am stat numai in casa, nu am mancat decat de la restaurant si a fost un fel de mini depresie, nici nu stiu cum sa o numesc. Si va inteleg pe cei care treceti prin depresie, insa e cale lunga de vindecare si trebuie sa aveti speranta. Doar voi puteti sa iesiti din aceasta stare, singuri”, a dezvaluit Bianca de la Puterea dragostei in cadrul unui live.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro