Bianca de la Puterea Dragostei participa la „Bravo, ai stil!

Castigatoarea ambelor sezoane ale emisiunii televizate Puterea Dragostei este in cautarea unei noi oportunitati! Iata ce a declarat vedeta in legatura cu viitorul sau in lumea showbiz-ului

Bianca Comanici este castigatoarea ambelor sezoane ale show-ului fenomen, Puterea Dragostei, si, deopotriva, cea mai indragita concurenta. In urma despartirii recente de partenerul sau, Livian, impreuna cu care a castigat cel de-al doilea sezon, frumoasa bruneta a luat decizii importante cu privire la cariera care o asteapta.

Protagonista noastra nu a abordat deloc acest subiect pana in momentul in care jurnalistele de la kfetele.ro au provocat-o pe aceasta la o conversatie despre participarea sa la o alta emisiune de succes, marca Kanal D. Bianca ne-a oferit in exclusivitate un raspuns care cu siguranta ii va bucura pe fanii infocati ai acesteia.

„Mi-as dori sa particip la „Bravo, ai stil”, in ciuda faptului ca nu sunt o pasionata de moda impatimita. Recunosc insa, ca, de mica, as fi vrut sa cochetez cu lumea modei, dar am fost descurajata din stanga si dreapta si nu am mers pe linia aceasta, iar acum regret ca nu am facut pasul” a declarat bruneta.

loading...
In ciuda descurajarilor primite de la cei din jurul sau, Bianca a primit si cateva incurajari: „Am cateva cunostinte care mi-au spus ca as avea potential pentru „Bravo, ai stil”.”

Infocata tanara nu lasa negativismul celorlalti sa stea in calea sa. „Am incredere in mine ca pot ajunge acolo si, fireste, sa fac fata competitiei. Doi ani la Puterea Dragostei m-au facut sa prind incredere in mine ca pot muta muntii din loc. De aceea, pot sa va spun, cu mana pe inima, ca nu imi este teama de nicio alta concurenta”.

Ea isi cunoaste propriul potential, iar trecutul sau plin cu experiente dureroase la Puterea Dragostei, atat prin prisma dezamagirii provocate de fosta sa relatie cu Livian, cat si traite alaturi de ceilalti concurenti, sunt dovada clara ca Bianca este o femeie extrem de puternica. A venit timpul ca frumoasa tanara sa isi foloseasca multele calitati si abilitati la o emisiune total diferita

„Sunt puternica, iar motto-ul meu va fi acela ca nu ma voi compara cu alte competitoare, ci voi avea propriul meu stil. Imi voi vedea de munca mea in cadrul emisiunii si voi arata ca pot fi o participanta cu personalitate” este declaratia vedetei cu privire la proaspatul anunt.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro