BIANCA DRAGUSANU, FILMATA IN GENUNCHI IN CASA LUI ALEX BODI

Bianca Dragusanu a fost filmata in timp ce mergea in genunchi in casa lui Alex Bodi. Imaginile au fost urcate azi pe Instagram Stories de fosta prezentatoare TV, iar acestea au fost insotite de un mesaj… Mesaj care are legatura cu adevarul din spatele acestui video inedit.

In varsta de 38 de ani, Bianca Dragusanu se numara printre vedetele din showbiz-ul mioritic care si-au facut cont de TikTok in perioada izolarii din cauza pandemiei de coronavirus (virusul SARS-CoV-2). Iar astazi, ea a distribuit pe Story-ul de la Instagram un clip mai vechi, realizat pe cand locuitorii Romaniei aveau voie sa iasa din case doar cu declaratie.

Dupa cum puteti vedea in video-ul de mai jos, diva s-a filmat cu multe sacose pentru cumparaturi si… ca sa nu fie observata de partenerul ei de viata, a renuntat la tocuri si a mers in genunchi prin spatele canapelei pe care acesta se afla. “Me after quarantine #shopping #fun #inlove #heels #friends #home (n.r.: Eu, dupa carantina #cumparaturi #distractie #indragostita #tocuri #prieteni #acasa)” este descrierea pusa de fosta prezentatoare de la Kanal D la filmarea de mai jos care se pare ca a fost facuta de una dintre apropiatele sale.

In prezent, Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt din nou impreuna, desi in prima zi a acestei luni, afaceritul a snopit-o, iar paparazzi de la CANCAN.RO v-au prezentat in exclusivitate imaginile filmate imediat dupa tortura care ar fi durat cinci ore.

loading...
Alex Bodi s-a casatorit civil cu Bianca Dragusanu pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizata in mare secret – parintii vedetei nu stiau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare a divortat de afaceristul din Medias la notar pe 10 martie 2020. Dupa ce s-au separat oficial, ei s-au impacat, insa… relatia s-a destramat din nou si, la fel ca in trecut, el s-ar fi intors in bratele afaceristei Daria Radionova.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro