BIANCA DRAGUSANU, LUATA PE SUS DE ALEX BODI IN TIMP CE ISI PROMOVA O TINUTA

Bianca Dragusanu a publicat o filmare care i-a dus cu gandul pe multi dintre internauti la episoadele in care a fost batuta de Alex Bodi. Si asta pentru ca, in imagini, iubitul agresiv o ia pe sus chiar in timp ce aceasta isi promova o tinuta si provocatoare.

La scurt timp dupa ce vei dai play la inregistrare, apare afaceristul care o ia pe Bianca Dragusanu pe sus. Inainte sa o ia in brate, Alex Bodi i-a spus: “Te-am prins”, iar vedeta nu a apucat sa aiba nicio reactie. Ulterior, iubitul bataus a afirmat pe un ton categoric: “Hai la sala!”. Desigur, toata scena a fost planuita de cei doi parteneri, insa nu multi s-au amuzat de imaginile care le-au reamintit de cele in care fosta prezentatoare a fost invinetita in urma unei torturi; cei doi au fost surprinsi atunci de paparazzii CANCAN.RO.

Tot astazi, imbracata in tinuta mulata pe care si-a promovat-o pe Instagram Stories, Bianca Dragusanu a mers sa faca o lectie de echitatie. Si, dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului, Alex Bodi a fost cel care a ajutat-o sa invete sa calareasca, sa mearga singura cu calul si sa faca un trap sau un galop corect. Controversatul afacerist a fost in acest weekend acasa, in Medias, impreuna cu iubita sa. Intr-una dintre zile, ei s-au relaxat la o cafenea sic din oras.
loading...
Alex Bodi s-a casatorit civil cu Bianca Dragusanu pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizata in mare secret – parintii vedetei nu stiau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare a divortat de afaceristul din Medias la notar pe 10 martie 2020. Dupa ce s-au separat oficial, ei s-au impacat, insa… relatia s-a destramat din nou si, la fel ca in trecut, el s-ar fi intors in bratele afaceristei Daria Radionova.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro