Bianca Dragusanu, prima aparitie cu fostul iubit in mediul online dupa ce a fost batuta

Bianca Dragusanu a trecut printr-un moment extrem de dificil.

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania. Vedeta a trecut recent printr-un moment extrem de dificil. Vedeta a fost agresata fizic, iar imaginile cu chipul desfigurat al Biancai Dragusanu au facut imediat inconjurul internetului.

Fotografiile cu vedeta au socat pe toata lumea! Bianca Dragusanu a fost surprinsa alaturi de iubitul ei, in timp ce incerca sa-s ascunda vanataile cu o pereche de ochelari de soare. Ceea ce nu a putut vedeta sa mascheze a fost mersul schiopatat. Au trecut doua zile de la acest eveniment, iar acum, Bianca Dragusanu apare din nou in mediul online.

Vedeta a marturisit ca va face niste declaratii socante si ca „isi va da ochelarii jos”. Pana atunci, Bianca Dragusanu continua sa fie activa pe retelel de socializare si sa comunice cu fanii ei. Recent, blondina a postat mai multe videoclipuri cu fostul ei iubit la sectiunea de stories de pe Instagram. In ciuda tututor scandalurilor si acuzatiilor, cei doi nu s-au despartit.

loading...
Ulterior, Bianca Dragusanu a sters videoclipurile in care este cu fostul ei sot. Ei pareau sa fie extrem de apropiati in compania celuilalt. Potrivit imaginilor, ei se aflau la o petrecere.

Blondina le-a mai trimis fanilor un mesaj prin care sa-i aisgure ca este in siguranta. Bianca Dragusanu a postat un InstaStory, care ulterior a fost preluat si de iubitul ei. Vedeta le-a marturisit fanilor ca nu este vorba despre o alta femeie si ca este bine.

„Nu exista nicio alta, exist doar EU! Important! Sunt bine! Nu s-a intamplat nimic care sa ii afecteze pe altii. Nu exista gelozii, nu exista lupte. Ps: Femeia de dinainte (N. red. Daria Radionova) nu merita niciun cuvant rau”, a postat vedeta la InstaStory.

Bianca Dragusanu a postat in urma cu o zi mai multe fotografii cu Daria Radionova, pe care a numit-o o femeie de moravuri usoare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro