Bianca Dragusanu, un nou mesaj controversat dupa ce a fost batuta

Momente grele pentru Bianca Dragusanu, insa a reusit sa treaca peste toate evenimentele neplacute din viata ei. Ce a postat vedeta pe Internet, la scurt timp dupa bataie?

Bianca Dragusanu a trecut prin multe momente dificile de-a lungul vietii, insa putini stiu acest lucru. Frumoasa blondina a reusit sa isi pastreze o atitudine pozitiva, chiar daca in viata ei aveau loc multe evenimente neplacute. De data aceasta, vedeta a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, care a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Bianca Dragusanu a trecut prin momente dificile in aceasta perioada, iar in urma cu o zi a fost batuta si jignita. Chiar daca a trecut prin multe momente dificile, vedeta reuseste sa treaca mai departe si reuseste sa fie motivata. In ultimul mesaj postat pe contul de Instagram, blodina sustine ca este foarte mandra de femeia care este astazi.

„Sunt mandra de femeia care sunt astazi, pentru ca am trecut prin iad devenind ea”, este mesajul transmis de Bianca pe contul de Instagram.

loading...
Bianca Dragusanu a trecut printr-un scandal monstru in urma cu doar o zi. Se pare ca vedeta a fost batuta, iar la scurt timp dupa acest incident, ea a postat un mesaj pe contul de socializare, in care vorbeste despre situatia de la momentul actual din viata ei.

„Dragii mei, astazi am sa imi dau toate mastile jos si am sa va povestesc o drama, care poate sa aiba un final fericit. Urmeaza sa va fac niste dezvaluiri incendiare, sa-mi dau toate mastile jos si toti ochelarii, ca sa vedeti despre ce este vorba, real, in viata mea.Pentru ca stiu ca sunteti foarte multi care va dati cu parerea despre viata mea si ma apreciati. Ei bine, si pentru ca sunt un om foarte asumat si un om care depaseste orice situatie cu brio, astazi am sa va arat cum arata o femeie iubita, nemachiata”, a spus Bianca Dragusanu, pe Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro