Brigitte Pastrama nu mai suporta jignirile sotului

Brigitte si Florin Pastrama au o relatie fericita de aproape doi ani, insa trecutul nu le da pace. Sotul vedetei i-a reprosat ca a stat cu fostul tenismen pentru bani.

Brigitte Pastrama este una dintre cele mai controversate si urmarite vedete din Romania. Frumoasa bruneta si Florin Pastrama au o relatie fericita de aproape doi ani, insa trecutul este adus in discutii si se pare ca nu le da pace. Ba mai mult, sotul vedetei a acuzat-o ca a stat cu fostul tenismen pentru bani. Brigitte nu a mai suportat sa auda jignirile sotului si a inceput sa planga. Vedeta i-a marturisit ca nu i se pare normal sa spuna asta despre ea si ca nu a stat cu Ilie Nastase pentru bani. Frumoasa bruneta a recunoscut ca l-a iubit foarte mult pe fostul sot, aceasta era in stare sa renunte si la Dumnezeu pentru el. „A fost sotul meu. Care m-a inselat si n-am mai acceptat si m-am razbunat.

M-am purtat si eu urat cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit dar el si-a batut joc de mine, am fost 10 ani cu el. Nu e normal sa spui asta despre mine, l-am iubit. Asa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai facut, sa imi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, ma jignesti. Nu dau explicatii decat in fasa lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astazi. Nici macar nu ti-ai cerut scuze. Mereu imi arunci in fata ca am fost o proasta. Mereu am tras cu el, recunosc ca m-am razbunat. Daca nu ma insela si nu se intampla ce se intampla nu mai eram cu tine acum”, a povestit Brigitte Pastrama cu lacrimi in ochi.
loading...
De asemenea, pentru ca trecutul vedetei este unul sensibil si ca toate reprosurile pe care le aduce Florin Pastrama in discutii nu le face bine in relatia celor doi

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro