Carmen Tanase, dupa ce a vazut stirea ca a murit intr-un accident ”Nu e prima data…”

Carmen Tanase a vorbit despre stirea aparuta in urma cu cateva saptamani conform careia ar fi murit intr-un accident rutier.

Carmen Tanase a primit in urma cu cateva saptamani o captura a unui articol de pe un site, in care se spunea ca ar fi murit intr-un accident rutier.

”Am primit azi aceasta mizerie! Sper ca este doar un cretinism al zilelor noastre nebune si nu ”altceva”!”, a scris atunci Carmen Tanase pe Facebook.

Invitata la emisiunea lui Mihai Gadea, Carmen Tanase a dezvaluit ca a primit in acea perioada si mai multe mesaje de amenintare, asta dupa ce fusese tot in emisiunea acestuia si vorbise despre pandemia de coronavirus. Actrita facuse referire in interviul de atunci despre decizia autoritatilor de a inchide cimitirele si bisericile.

loading...
”Au venit pe messenger niste mesaje de amenintare, de pe conturi false. Nu m-am temut nicio secunda. Nu cred ca fac rau cuiva daca imi spun parerea asa cum fac si altii. Nu am aflat cine a facut asta, dar am inteles ca e complicat, e nevoie de IT-isti, dar eu nu m-am temut. Adica, nu m-am temut sa ies din casa, sa traversez strada. Acum, fiecare face cum il taie capul”, a povestit Carmen Tanase.

In ceea ce priveste articolul in care se scria ca ar fi murit in accident, actrita spune ca nu a interesat-o prea mult si ca i se pare complicat sa incerce sa dea in judecata respectivul site.

”Nu am aflat de unde a pornit stirea, dar nu am facut eforturi extraordinare pentru a afla cine a scris acea stire. Cineva a fost amabil si a zis o sa cerceteze, dar mai mult decat sa aflu ca este un site din Africa de Sud, nu am putut. Si nici nu stiu ce as putea sa fac mai departe, sa-i dau in judecata… Nu e prima data cand se intampla lucrul asta. Stiri despre actori care au murit, daca dai o cautare o sa vezi ca e plin google-ul cu astfel de stiri”, a spus Carmen Tanase despre stirea ca a murit intr-un accident rutier.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro