Ce a aparut pe contul de socializare al lui Adelin, dupa ce s-a aflat ca a mutilat-o pe Stefania

Stefania a povestit pentru prima data drama prin care a trecut si motivul despartirii de Adelin.

Stefania si Adelin s-au despartit in urma cu mai multe luni, desi toata lumea credea ca cei doi vor ajunge in fata altarului. Se pare ca povestea celor doi a fost una mult mai complicata decat au lasat acestia sa se vada.

Stefania a fost baututa crunt si mutilata de Adelin si totul ar fi pornit de la gelozia acestuia. Se pare ca Adelin ar fi fost gelos pe prietenia dintre aceasta si Jador. Adelin ar fi suportat cat cu greu flirturile dintre cei doi si la un moment dat si-ar fi iesit din minti. Intr-un moment de furie a lovit-o cu salbaticie si ar fi tuns-o aproape de chelie.

In momentul in care Stefania a aparut cu peruci, fanii acesteia isi faceau griji de faptul ca aceasta ar fi bolnava, nimeni nu s-ar fi gandit ca Adelin este un barbat atat de violent.

loading...
”Era un barbat bun, atent. Nu-mi imaginam ca se va ajunge la asta. Imi doream sa fie ultimul barbat din viata mea. Din gelozie a facut asa. Ne mai certam, dar nu ca in seara respectiva. A fost un om de la care am avut ce invata, care pana intr-un anumit punct m-a facut fericita”, s-a destainuit Stefania de la Puterea Dragostei.

”Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici pana in momentul de fata. Nimeni nu merita sa treaca prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodata. La noi in casa nu se intampla lucruri de genul acesta”, a mai adaugat aceasta.

Ce a aparut pe contul de socializare al lui Adelin

Dupa ce Stefania a povestit cosmarul prin care a trecut, Adelin si-a oprit comentariile la cele mai recente fotografii. Bineinteles, fanii acestuia l-au tras imediat la raspundere si i-au lasat mai multe comentarii. Acestora nu le-a venit sa creada faptul ca Adelin a fost in stare de asa ceva.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro