Ce a facut Bianca Comanici cu toate cadourile primite de la Livian?

Bianca Comanici vrea sa lase trecutul in spate si deja a inceput o viata noua. Ce s-a intamplat cu cadourile pe care le-a primit de la Livian?

Dupa o relatie controversata cu Livian, Bianca Comanici este acum o femeie singura, dar cu planuri mari de viitor. Inainte de a porni pe un drum nou, fosta concurenta de la Puterea Dragostei a inceput prin a face curatenie generala in viata ei personala. A renuntat la persoanele toxice care o inconjurau, dar si la amintirile care o impiedicau sa evolueze.

Bianca Comanici si Livian s-au despartit in urma cu mai multe luni, dar au ramas in continuare apropiati, iar cand fanii lor credeau ca sunt pe punctul de a se impaca, cei doi au anuntat ca s-au separat definitiv. Ulterior, Livian si-a asumat relatia cu noua lui iubita, iar de atunci s-a terminat totul intre cei doi.

Dupa ce s-a intors din Turcia, Bianca Comanici s-a mutat in Bucuresti si este foarte mandra de noua ei locuinta. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a dezvaluit echipei Kanal D cum arata apartamentul ei, dar si ce s-a intamplat cu toate lucrurile pe care le-a primit de la Livian. Mai exact, pentru a-i fi mai usor sa treaca peste despartirea de Livian, Bianca a decis sa arunce toate cadourile de la fostul ei iubit.

loading...
„De data asta sunt 100% convinsa pentru ca mi-am dat seama ca nu mai exista nicio cale de impacare si chiar daca si-ar dori el, acum nu as mai vrea eu.”, a spus Bianca Comanici.

Chiar daca a strans totul intr-o cutie, Bianca Comanici a recunoscut ca exista doua lucruri la care nu vrea sa renunte, desi ii amintesc de Livian. Este vorba despre o caciula pe care a primit-o de la el si un desen facut de acesta.

„E un fes pe care mi l-a dat el, iar fetita asta sunt eu. Aveam parul scurt si stateam tot timpul cu fesul in cap, iar fetita asta (n.r cea desenata pe fes) e personajul mai rautacios, mi-a placut super mult. Asta as pastra-o si asta (n.r un desen facut de Livian). Chiar daca stiu ca el a desenat copilasul nostru, nu as putea sa il arunc pentru ca parca ar fi desenat de un copil.”, a adaugat Bianca Comanici.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro