Cleopatra Stratan lamureste zvonurile despre sarcina

Cleopatra Stratan avea doar patru ani cand a devenit celebra cu melodia „Ghita”. Acum la 18 ani, s-a transformat intr-o femeie superba si deja se pregateste sa-si intemeieze o familie.

Frumoasa artista a fost ceruta in casatorie in ziua in care a impliniti 18 ani de iubitul ei, artistul Edward Sanda. Povestea de iubire dintre cei doi a inceput dupa ce au filmat impreuna videoclipul melodiei „Dragoste, va rog”, iar de atunci au devenit de nedespartit.

Iubirea dintre ei este atat de mare, in cat cei doi vor sa-si jure dragoste in fata altarului pentru toata viata. Cleopatra e convinsa ca Edward e primul si ultimul barbat din viata ei.

„Da! Mereu am vrut ca in viata mea sa am un singur barbat, iar faptul ca am simtit de la inceput ca Edward este primul si ultimul barbat pe care o sa il iubesc pentru totdeauna inseamna ca asa este. Pe langa faptul ca respectul si iubirea sunt baza relatiei noastre, punctul forte este ca facem ceea ce simtim, iar asa nu aveam cum sa gresim”, a declarat Cleopatra pentru redactia.ro.

loading...
Artista a tinut sa lamureasca si zvonurile legate despre faptul ca ar fi gravida

Dupa ce a declarat ca inca are tinutele din videoclipul Ghita si ca vrea ca acestea sa fie purtate de fetita ei si a lui Edward, au aparut mai multe zvonuri despe Cleopatra cum ca ar fi insarcinata. Artista a tinut sa lamureasca acest aspect precizand ca cei doi nu se grabesc deloc, nici cu nunta, nici sa devina parinti.

„Zvonurile despre sarcina nu sunt adevarate, asa cum am mai declarat, iar daca stiu ca sunt stiri false, nici nu am timp sa ma uit peste ele, mai ales sa le comentez. Nu avem planuri concrete de nunta, inca nu am stabilit detalii legate de casatorie si nici nu ne grabim”, a mai spus artista pentru sursa citata.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro