Cum arata Gina Pistol in cel de-al doilea trimestru de sarcina.

Gina Pistol si Smiley traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar aceasta e probabil una dintre cele mai importante perioade din viata lor de cuplu, avand in vedere ca urmeaza sa devina parinti.

Gina Pistol se pregateste intens pentru momentul in care isi va strange copilul in brate si deja a inceput sa faca schimbari prin casa. Zilele trecute a fost surprinsa in timp ce mergea la cumparaturi. Imbracata lejer, intr-un tricou larg si pantaloni, cu parul prins si ochelari, iubita lui Smiley a mers sa se aprovizioneze. Prezentatoarea s-a oprit si la un magazin de mobila, de unde si-a achizitionat cateva decoratiuni pentru casa de la Cernica.

Apoi, a mers la un supermarket de unde si-a luat mai multe sticle cu apa si alimente bio. Gina a fost ajutata de agentul de paza al magazinului sa isi duca plasele de cumparaturi pana la masina, iar apoi l-a rasplatit cu 10 lei.

Gina Pistol si Smiley au facut anuntul ca urmeaza sa fie parinti in urma cu cateva zile, prin intermediul unui video postat pe Youtube. Cei doi au raspuns la toate intrebarile curiosilor.

loading...
„In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a marturisit Gina Pistol, in interviu emotionant cu ea si Smiley.

Gina Pistol a marturisit ca ea vrea sa fie o mamica moderna, care sa copilareasca alaturi de copilul sau si caruia sa-i fie prietena buna.

„Ma bucur ca traiesc tot ce traiesc acum… Vreau sa copilaresc alaturi de copilul meu. Sa fiu genul ala de mama cool. Nu o mama care devine cucoana si tanti. Vreau sa fiu prietenul copilului meu, indrumatorul lui”, a mai spus Gina Pistol.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro