De cat timp sunt impreuna Livian si iubita lui, de fapt!

Florentina Nicol Neagu a dezvaluit de cat timp se iubeste cu Livian de la Puterea dragostei, dar si ce parere are despre Bianca Comanici.

Noua iubita a lui Livian de la Puterea dragostei, Florentina Nicol, a raspuns mai multor intrebari despre relatia pe care o are cu fostul iubit al Biancai Comanici.

Tanara in varsta de 29 de ani si Livian s-au mutat deja impreuna si sunt mai fericiti ca niciodata sa petreaca 24/24 de ore impreuna. Cei doi merg impreuna la sala si in oras si se filmeaza ori de cate ori au ocazia.

Florentina a decis sa raspunda unor intrebari incomode pe care le-a primit pe contul sau de Instagram in ultima perioada.

Tanara s-a dat de gol si a recunoscut ca locuieste cu Livian de aproape doua luni de zile. Insa Livian, in timpul finalei Puterea dragostei care a avut loc pe data de 26 iulie, a locuit mai bine de o saptamana cu Bianca, iar relatia cu Florentina a iesit la iveala la finalul lunii august, in timpul unui Live la Wowbiz.

loading...
In plus, Florentina a mai spus ca-l stie pe Livian de fix opt luni, timp in care acesta se afla in casa Puterea Dragostei, chiar in perioada in care fiul lui Nelson Mondialu si Bianca s-au despartit. Abia acum s-a aflat de cat timp vorbesc cei doi, iar Florentina a tinut sa se stie ca au vorbit doar in perioada in care el era singur.

Alti internauti au vrut sa stie daca Florentina a fost in Turcia, pe vremea cand Livian era in emisiune, iar ea a spus ca nu a fost niciodata.

De asemenea, Florentina a fost intrebata ce parere are despre Bianca, iar tanara a dezvaluit ca nu are nicio parere pentru ca nu o cunoaste, dar ca o considera o femeie frumoasa.

Florentina a primit un mesaj de amenintare in dreptul unui videoclip al lui Livian.

„Nicol, vezi, cred ca nu ai uitat, pe 27 la Bucuresti, ai programat cele doua sedinte cu mine si cu Claudiu M. Vad ca te-ai culdusit la tigani, nu ne intereseaza. Achita datoria, ca daca nu facem urat. Sa imi raspunzi cum stii, si de unde stii, noi plecam vineri la Bucuresti, sper ca apartamentul l-ai lasat curat si pregatit, da?”, a postat un internaut in dreptul vlogului fiului lui Nelson Mondialu, aducand in discutie ocupatia Florentinei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro