DE CE A DESFIGURAT-O ALEX BODI PE BIANCA DRAGUSANU.

Imaginile cu Bianca Dragusanu desfigurata au socat o tara intreaga. La doar o zi de cand CANCAN.RO le-a publicat in premiera, noi detalii ale povestii de groaza ies la suprafata. Motivul pentru care Alex Bodi si-ar fi iesit din minti si, pur si simplu, a snopit-o in bataie pe vedeta este unul uluitor. Afaceristul ar fi descoperit mai multe imagini compromitatoare cu „infidelitati” recent ”comise” de blondina.

S-a a intrat in posesia unor informatii de ultima ora legate de bataia crunta pe care a primit-o Bianca Dragusanu de la partenerul ei.

De-a lungul timpului, momentele tensionate dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi au fost des mediatizate si parca fac deja parte din monotonia de zi cu zi a cuplului. In majoritatea cazurilor, disputa dintre cei doi ar fi fost provocata de geloziile excesive. Si de data aceasta, cearta dintre Bianca si Alex Bodi ar fi pornit de la presupuse infidelitati.

Potrivit unor surse cearta care s-a terminat atat de urat pentru Bianca Dragusanu ar fi fost provocat de anumite fotografii compromitatoare pe care Alex Bodi le-ar fi descoperit in telefonul iubitei sale.

loading...
”Cand s-au certat, in urma cu cateva saptamani, Bianca s-ar fi uitat in telefonul lui Alex, unde ar fi gasit niste imagini din care reiesea ca a fost «tradusa» cu o rusoaica, la Paris. Acum, dupa ce au dat-o la pace, Alex a luat si el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi gasit imagini compromitatoare cu Bianca si afaceristul turc despre care ea sustinea ca a ajutat-o cu achizitionarea unor blanuri. Alex si-a iesit din minti cand a vazut ce a facut Bianca in Turcia. A facut o criza de nervi si a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp in care i-ar fi aplicat o corectie serioasa”, ne-a dezvaluit sursa citata.

In cursul zilei de joi, CANCAN i-a intalnit pe Bianca si Alex Bodi in fata locuintei din Pipera. Imediat dupa ce a coborat din bolidul de lux al afaceristului, Bianca Dragusanu a aratat ce urmari a avut ingrozitorul incident. Pe langa faptul ca abia se putea tine pe picioare, blondina prezenta urme vizibile de violenta. Avea fata tumefiata si era extrem de vanata la un ochi. Semn clar ca episodul violent a lasat urme adanci pe chipul vedetei.

La o zi dupa ce au iesit la iveala detalii socante despre bataia sora cu moartea pe care Bianca Dragusanu a primit-o de la Alex Bodi, cei doi au incercat, pe toate caile, sa ”salveze” aparentele. Alex si Bianca si-au facut aparitia intr-un mall din Capitala, acolo unde blondina ar fi „mimat” o sedinta de shopping.

Mai mult decat atat, Bianca Dragusanu a incercat sa ascunda urmele episodului violent. Cu toate ca si-a ferit privirea sub o pereche de ochelari de soare, vanataia de la ochi se zarea prin lentila. Dupa bataie, chipul Biancai aduce cu fata unui boxer profesionist, care a ”incasat” serios in ringul de box.

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi le-au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Dragusanu s-a casatorit civil cu afaceristul extravagant din Medias pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizata in mare secret – parintii vedetei nu stiau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divortat de Alex Bodi, la notar, pe 10 martie 2020.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro