Emily Burghelea de la Bravo, ai stil s-a logodit la Teo Show

Tanara a primit inelul de logodna in urma cu cateva minute, iar momentul a luat pe toata lumea prin surprindere.

Surpriza de proportii pentru una dintre cele mai indragite foste concurente de la Bravo, ai stil! Emily Burghelea si-a prezentat iubitul astazi, iar acesta i-a facut o surpriza pe care nu o va uita niciodata.

Tanarul afacerist a reusit sa o surprinda pe Emily Burghelea cu un inel de logodna superb. Pentru ca si-a dorit sa fie un eveniment de care sa isi aduca aminte toata lumea, Andrei i-a oferit lui Emily inelul la Teo Show, sub privirile uluite ale tuturor.

„Da, da, da! Bineinteles ca vreau!”, a spus emotionata Emily dupa ce a primit inelul.

loading...
Barbatul se gandea de mai mult timp sa faca pasul cel mare, insa nu a gasit ocazia potrivita, iar restrictiile din cauza pandemiei de coronavirus i-au ingreunat munca. De aceea, Andrei a decis sa o ia azi prin surprindere pe Emily.

Intrebat de Teo Trandafir despre calitatile logodnicei sale, Andrei a dezvaluit ca Emily este o tanara foarte inteligenta si matura si ca aceste calitati au contat foarte mult pentru el.

Extrem de emotionata, Emily a dezvaluit ca iubitul sau nu este atras de social media la fel ca ea. Ba mai mult, acesta nu are nici macar cont de Instagram si ca nu vrea ca el sa fie cunoscut. Din acest motiv, Andrei a ales sa se camufleze cu o pereche de ochelari de soare, dar si cu o masca.

De aceea, astazi Emily a decis sa ii faca si ea o surpriza iubitului ei si i-a facut un cont de Instagram.

In urma cu cateva luni, Emily a trecut prin momente grele, atunci cand si-a dat demisia din emisiunea in care era asistenta TV. Tanara a ales sa faca acest pas in direct, la finalul emisiunii.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro