Familia Stefaniei de la Puterea Dragostei sufera cumplit dupa ce fiica lor a fost batuta

Stefania, concurenta in primul sezon Puterea Dragostei, a trecut prin orori greu de imaginat alaturi de fostul partener!

Stefania a fost concurenta in primul sezon Puterea Dragostei. Frumoasa bruneta l-a cunoscut acolo pe Adelin, cu care avea sa formeze un cuplu pentru o perioada lunga. Cei doi au fost descalificati, dupa ce s-au intalnit in afara competitiei, desi era interzis. Ajunsi acasa, in Romania, cei doi fosti concurenti petreceau foarte mult timp impreuna si tineau legatura cu sustinatorii lor. Nimeni nu se astepta ca lucrurile sa ia o asemenea intorsatura, iar Stefania sa fie agresata verbal si fizic. Se spune ca de la dragoste la ura e doar un pas.

Viata Stefaniei s-a schimbat brusc, dupa ce barbatul pe care-l vedea aproape de ea o viata intreaga, a inceput sa fie agresiv, din cauza geloziei, dupa cum a spus chiar ea. Se poate observa cu ochiul liber ca fosta concurenta de la Puterea Dragostei este o femeie foarte frumoasa, insa nimeni nu intelege un astfel de gest, fie el chiar si din gelozie.

„Era un barbat bun, atent. Nu-mi imaginam ca se va ajunge la asta. Imi doream sa fie ultimul barbat din viata mea. Din gelozie a facut asa. Ne mai certam, dar nu ca in seara respectiva. A fost un om de la care am avut ce invata, care pana intr-un anumit punct m-a facut fericita. Daca ar fi sa dau un sfat unei femei, i-as spune sa fie foarte atenta la alegerile pe care le face. Un barbat care te iubeste nu se poarta urat cu tine, nu te jigneste si nu vrea sa te vada suferind.”, a declarat Stefania.

loading...
Stefania de la Puterea Dragostei a trecut prin chinul vietii ei, insa parintii i-au fost intotdeauna alaturi, ingrijind-o si incurajand-o. Fosta concurenta a spus ca desi se simtea foarte rau, le spunea mereu parintilor ei ca se simte bine si ca nu ar trebui sa stea tristi. Stefania a vrut sa dea dovada de o femeie puternica, desi sufletul ei se frangea in doua.

”Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici pana in momentul de fata. Nimeni nu merita sa treaca prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodata. La noi in casa nu se intampla lucruri de genul acesta”, a recunoscut fosta concurenta.

Aproape de Stefania a fost si Mari de la Puterea Dragostei. Cele doua sunt cele mai bune prietene, iar Marinela a fost mereu alaturi de ea, mai ales in momentele cumplite prin care a trecut. Mari de la Puterea Dragostei spune ca a reusit sa vorbeasca cu parintii Stefaniei si ca acestia sufera foarte mult pentru tot ce i se intampla fiicei lor.

”Am reusit sa vorbesc si cu familia Stefaniei, si ei sunt extrem de suparati, cu prietenele ei la fel”, a spus Mari de la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro