Flick s-a casatorit religios! Primele imagini de la cununia religioasa

Flick si Denisa Hodisan au spus DA si in fata lui Dumnezeu

Ieri a fost o zi mare pentru Flick si Denisa Hodisan! Dupa ce in urma cu mai mult de o luna au spus DA in mare secret departe de Romania, ieri s-au casatorit si religios! De acum, Flick si Denisa Hodisan sunt sot si sotie si in fata lui Dumnezeu. Ieri cei doi si-au unit destinele si si-au jurat iubire pana la adanci batraneti, dupa ce au facut cununia religioasa in mare secret, la fel ca si in cazul cununiei civile!

Pentru Flick si Denisa Hodisan ieri a fost o zi deosebita. Dupa ce in urma cu mai mult de o luna si-au unit destinele departe de tara, tocmai in Creta, acolo unde au facut cununia civila fara ca nimeni sa stie, iata ca acestia s-au cununit si religios in urma cu o zi! Pentru ca deja anuntase ca vor face si acest pas, dar vor spune doar dupa ce se va intampla, iata ca Flick si Denisa Hodisan nu s-a abatut de la regula si chiar asa au facut.

In urma cu scurt timp, Flick a postat pe contul sau de socializare prima imagine de la nunta. El se afla alaturi de Denisa Hodisan in biserica, prezentatorul fiind imbracat intr-un costum negru elegant, iar ea intr-o rochie de mireasa alba si extrem de frumoasa. Acestia au fost surprinsi chiar in momentul in care se sarutau, iar cu toata lumea stie ca prezentatorul este foarte bun la rime, aceasta a dat vestea ca s-a casatorit religios chiar prin cateva versuri pe pagina de Instagram.

loading...
„Si ti-am promis la marea albastra
Ca o sa fiu al tau mereu.

Si am dus ieri povestea noastra
Sa ne-o sfinteasca Dumnezeu”, a scris Flick pe Instagram!

Fotografia a stranit un val de reactii pozitive! Ca si in cazul cununiei civile in mare secret, iata ca si vestea ca s-au casatorit religios a luat prin surprindere pe toata lumea. In doar cateva minute de la publicarea imaginii, fotografia a starnit un val de reactii din partea urmaritorilor. Acestia le-au transmis numeroase mesaje de bine celor doi miri si nu au uitat sa remarce tinute deosebite cu care s-au afisat in cea mai frumoasa zi din viata lor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro