Fostul iubit al Gabrielei Prisacariu, invitat la Neatza.

Dani Otil a facut un gest inexplicabil astazi, cand fostul iubit al logodnicei sale, Gabriela Prisacariu, a venit la Neatza. Valentin Sanfira a trait o poveste de dragoste cu viitoarea sotie a lui Dani cu mult timp in urma si acum se afla in pragul casatoriei cu alta femeie.

Valentin Sanfira a fost invitat la „Neatza cu Razvan si Dani”, impreuna cu sotie lui, Codruta Filip, insa Otil a facut tot posibilul sa nu dea ochii cu el. Astfel, Dani a plecat din platou in momentul in care cantaretul de muzica populara a fost prezent acolo, un gest ce poate fi catalogat drept imatur, avand in vedere ca povestea de dragoste dintre acesta si iubita lui s-a terminat demult.

Astfel, dupa ce Valentin Sanfira si sotia lui au cantat o piesa impreuna, au purtat o scurta discutie cu co-prezentatorul de la Neatza, Florin Ristei. Cat timp acestia au fost prezenti in studioul de la Antena 1, Dani Otil a lipsit.

Relatia dintre logodnica lui Dani Otil si Valentin Sanfira s-a consumat in timp ce Gabriela aparea la Antena 1 in show-ul Next Top Model. Au fost impreuna mai multe luni, conform unei surse din anturajul celor doi.

loading...
„Au fost impreuna mai multe luni, era dragoste mare intre ei. Gabriela il mai insotea pe Valentin la spectacole, uneori ii aducea si pachetel cu mancare la filmari. Dupa ce s-au despartit, amandoi si-au sters toate pozele in care apareau impreuna de pe conturile de socializare’, a precizat sursa citata pentru StarPopular.ro.

Acum, artistul de muzica populara este proaspat insurat cu Codruta Filip, dupa cununia civila care a avut loc pe 10 octombrie.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro