Jador si Carmen de la Salciua, relatie neasteptata.

Jador si Carmen de la Salciua vin cu o veste total neasteptata pentru fanii lor. Cei doi artisti vor avea prima colaborare impreuna, iar fosta iubita a lui Culita Sterp este total impresionata de artist.

Jador si Carmen de la Salciua si-au unit fortele pentru o melodie cu care spera ca vor sparge topurile muzicale. Cei doi artisti au batut palma pe plan profesional si au inregistrat prima lor piesa. Fosta iubita a lui Culita Sterp are numai cuvinte de frumoase despre fostul concurent de la Puterea Dragostei.

‘Nu ma asteptam la asa ceva. Adica, nu ma asteptam sa ma inteleg atat de bine cu Jador. Dar este evident ca, atunci cand vine vorba de muzica, chiar este un profesionist. In plus, Jador este un tip foarte, foarte simpatic, reuseste sa te faca sa razi tot timpul, este tonic din cale afara’, a dezvaluit Carmen de la Salciua.

Se pare ca lucrurile au mers foarte bine intre cei doi cantareti, iar dupa cateva ore bune petrecute pe platourile de filmare, cei doi au legat o relatie de prietenie. Carmen de la Salciu a fost placut surprinsa de Jador si este fericita ca au colaborat foarte bine pentru proiectul pe care il au impreuna.

loading...
‘Chiar simt ca este un tip sincer si mi-a placut sa lucrez cu el. Sper ca lumea sa simta chimia care a fost intre noi, mai ales avand in vedere faima lui (rade, n.red.). Dar ne-am inteles bine si la filmari, si la inregistrari, sper ca piesa sa fie un adevarat succes, mai ales ca am rezonat si altfel intre noi. Si nu vad de ce nu ar fi, mai ales ca ne-a placut amandurora cum a iesit, iar videoclipul este, cu adevarat, exceptional. Nu dau mai multe amanunte, dar astept cu nerabdare sa ii vad forma finala a clipului si sa o lansam’, a declarat artista pentru Wowbiz.ro.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro