Livian de la „Puterea Dragostei” o critica extrem de dur pe Stefania

Fotografiile in care Stefania apare batuta cu bestialitate, au facut inconjurul internetului. LIvian de la „Puterea Dragostei” isi spune parerea, iar declaratiile sale nu sunt deloc in favoarea fostei concurente.

Livian, castigatorul sezonului doi al show-ului „Puterea Dragostei” difuzat de Kanal D, o ataca pe Stefania. Acesta crede ca e vina fetei ca a fost batuta si sustine ca aceasta doreste sa-si stranga mai multi urmaritori prin postarile pe care le face cu privire la loviturile primite.

Livian, unul dintre cei mai urmariti concurenti de la „Puterea Dragostei” isi spune parerea in cazul bataii primite de Stefania. Acesta crede ca fosta concurenta urmareste doar sa-si stranga sustinatori pe retelele de socializare, si de aceea a facut abia acum publica bataia pe care a incasat-o de la fostul iubit.

Mai mult decat atat, tatal lui Livian, Nelson Mondialu, apare si el in social media si critica extrem de dur comportamentul pe care Stefania l-a avut. Nelson Mondialu este de parere ca Stefania a provocat toata aceasta tragedie.

loading...
Avand in vedere ca Stefania face parte dintr-o alta emisiune la momentul actual, Livian este de parere ca fata vrea doar sa atraga atentia si sa-si stranga cat mai multi fani.

„De ce tocmai acum s-au facut publice imaginile? De ce abia acum vorbeste despre acest subiect? Acum nu-i mai este rusine? Daca s-a intamplat acum sase luni si vrei sa-ti faci dreptate, de ce astepti momentul oportun, ca tu sa te inscrii la o emisiune si abia apoi sa dai acordul unor vloggeri sa dezbata acest subiect.

Ca ai fost batuta, tunsa si asa mai departe. De ce vrei sa-ti joci cartea de victima dupa sase luni de zile? Ce te-a oprit sa arati atunci adevarul lumii? De ce egoismul tau atinge asa cote alarmante? Tu ca femeie, de ce nu ai da surorilor tale informatia ca acest baiat se comporta urat sau recurge la niste gesturi care te lasa cu traume?”, au fost cuvintele lui Livian.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro