Livian, declaratie de dragoste pentru Florentina.

Livian a uitat definitiv de Bianca Comanici si pare indragostit nebuneste de noua lui iubita, Florentina. Fostul concurent de la Puterea Dragostei i-a facut acesteia cea mai frumoasa declaratie de dragoste.

De cand a intalnit-o pe Florentina, viata lui Livian s-a schimbat radical. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut ca este mai fericit ca niciodata, ca iubeste din nou si ca a intalnit o femeie care sa il inteleaga din toate punctele de vedere.

Daca pana in urma cu ceva timp a evitat sa se afiseze in prezenta vreunei femei, iar prietenii lui virtuali sperau sa se impace din nou cu Bianca Comanici, acum, lucrurile intre cei doi sunt clare.

Livian nu mai vrea sa aiba o relatie cu Bianca, ba mai mult decat atat, in cea mai recenta melodie pe care a lansat-o, fostul concurent de la Puterea Dragostei a incercat sa ii transmita acesteia un mesaj subtil.

loading...
„Te rog, intelege, intre noi s-a terminat. Ti-am dat destule sanse si tu doar le-ai ruinat. Atatea amintiri pe care tu le-ai aruncat, acum iti spun adio fara sa fiu vinovat. (…) Tu iubesti doar materialul, esti un caracter pervers. Tu ti-ai gasit falsitatea, eu mi-am gasit jumatatea, noi nu suntem de fatada, noi traim doar realitatea. Uite-ma sunt fericit, chiar si atunci cand vine noaptea stiu ca nu mai sunt singur, ea imi tine mereu partea. Nu intreba de ea, are tot ce nu ai tu. Tu nu m-ai facut vreodata sa imi arat zambetul. Ea ma iubeste sincer si imi alina sufletul, de ma intreaba lumea, nu mai stiu cine esti tu.”, spune Livian in melodia sa.
Astfel, pare ca Livian a facut comparatia intre fosta iubita si Florentina, femeia alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Livian si Florentina sunt mai tot timpul impreuna, iar acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei a profitat de ocazie pentru a-i face acesteia o declaratie de dragoste. Comentariul pe care i l-a lasat in dreptul unei fotografii demonstreaza inca o data ca are sentimente puternice pentru ea.

„Eu sunt diamantul si tu lumina, impreuna stralucim!”, este comentariul pe care Livian i l-a lasat Florentinei pe instagram.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro